• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Simić odbio Džajića

Talentovani vezista saopštio predsjedniku kluba da neće potpisati novi ugovor. "Neću nikog da tjeram da igra u Zvezdi", poručio Džajić.

 ZVEZDA: Simić odbio Džajića Izvor: MONDO

"Smatram da su izmanipulisani od strane drugih", rekao je nedavno trener Crvene zvezde Aleksandar Janković za MONDO upitan da prokomentariše status talentovanih Veljka Simića i Nemanje Maksimovića u klubu.

Momak rođen 1995. godine odbio je da potpiše novi ugovor sa crveno-bijelima i koristeći sumnjiva opravdanja izbjegavao treninge pred odlazak ekipe na prvi dio priprema.

Šef struke vicešampiona Srbije potom je otkrio da je talentovani vezista u razgovoru sa rukovodstvom kluba bio vrlo hladan i da uopšte "nije djelovao kao momak željan da uspije u Crvenoj zvezdi".

Od tada je prošlo skoro nedjelju dana, ekipa je, bez Simića, otputovala na pripreme u Antaliju, ali mladi fudbaler nije promijenio stav - napustiće klub za šest mjeseci, kada mu istekne ugovorna obaveza.

"Sportski žurnal" saznao je da je predsjednik crveno-bijelih Dragan Džajić razgovarao i sa igračem i sa njegovim ocem. Epilog je isti - dogovora nema.

"Razgovarao sam prvo sa njim, a u četvrtak i sa njegovim ocem, koji mi je nažalost saopštio da neće potpisati novi ugovor. On ima obavezu još šest mjeseci, poslije toga biće slobodan", izjavio je Džajić tom listu.

Iako je Janković najavio da će protiv Simića biti pokrenut disciplinski postupak, prvi čovjek kluba ne dijeli to mišljenje.

"To što je uradio vjerovatno zna zašto je uradio. Neću nikog da tjeram da igra u Zvezdi ko ne želi, jer ima dosta momaka kojima bi bilo čast i zadovoljstvo. Što se mene tiče, ako trener Janković hoće može da ga vodi na drugi dio priprema, bez obzira što mu ugovor ističe za šest mjeseci. Želim da sve sagledamo i dobijemo čistu situaciju, a nikog nećemo da primoravamo da ostane u klubu".

Iako je potpredsjednik kluba Nebojša Čović nedavno boravio u Beču, nije se sastao sa Vladimirom Jugovićem, legendom Crvene zvezde, koji se dovodi u vezu sa problemom nastalim u slučaju mladog fudbalera.

Zvezda će, po svemu sudeći, na ljeto ostati bez bar dvojice talentovanih fudbalera, pošto je ista situacija i sa Nemanjom Maksimovićem, Simićevim vršnjakom i klijentom iste švajcarske menadžerske kompanije.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC