• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermezović: Kupujemo planski i kvalitetno

Crno-bijeli u odličnim uslovima na Tari privode kraju prvu fazu priprema za proljećni dio sezone. Tijago iz Slobode ne dolazi ove zime.

 Vermezović: Kupujemo planski i kvalitetno  Izvor: MONDO

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da mu Tara donosi sreću i da je ova srpska planina idealno mjesto da se započnu pripreme za nastavak Jelen Superlige, u kojoj crno-bijeli žele da odbrane titulu.

"Ovde smo došli zbog snijega. U Beogradu bismo trenirali po kiši, a uz to su igrači malo zasićeni boravkom u našem centru, jer su tokom jeseni stalno bili u karantinima. Riješili smo da malo promijenimo ambijent. Treniramo četiri puta dnevno i mislim da igrači dobro rade", rekao je Vermezović agenciji Tanjug.

"Mislim da nas u Antaliji čeka onaj 'finiji' dio, a ovo što sada radimo nam baš dobro dođe kao uvod u taj dio priprema", dodao je Vermezović, kom su ovo 13. pripreme na Tari!

Sa ekipom od petka radi Brazilac Eliomar Silva, za sada jedino pojačanje crno-bijelih, koji je stigao iz Javora.

"Kupujemo planski. Eliomar je prava zamjena za Nemanju Tomića i sigurno je da ni ubuduće nećemo dovoditi pojačanja samo da bismo popunili prazninu, nego taj igrač mora da ima kvalitet i da pojača konkurenciju", objasnio je Vermezović.

Na Taru je stigao i sportski direktor Ljubiša Tumbaković, koji je ponovio da je lako moguće da Eliomar bude i posljednja akvizicija ove zime.

"Vermezovićev i moj princip je afirmacija igrača iz našeg omladinskog pogona i zbog toga smo doveli samo Silvu. Razmišljali smo o još jednom Brazilcu, Tijagu Galvau iz užičke Slobode, ali smo procijenili da nam nije hitno da ga dovodimo, pošto na toj poziciji imamo kapitena Ilića i mladog Ninkovića", istakao je Tumbaković.

Crno-bijeli ostaju na Tari do utorka, a od 25. januara do 7. februara pripremaće se, tradicionalno, u Antaliji.

(Tanjug, foto: zvanični sajt)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC