• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrt na Stamford bridžu: Kolu ponuđen ugovor

Iako se pisalo o tome da bi Ešli Kol mogao da napusti Čelsi, najnovije informacije govor suprotno. Ponuđen mu je novi, jednogodišnji ugovor.

 Obrt na Stamford bridžu: Kolu ponuđen ugovor Izvor: MONDO

Frenku Lampardu i Ešliju Kolu ovog leta ističu ugovori sa Čelsijem. Iako navijači londonskog kluba žele i dalje da gledaju obojicu u plavom dresu, pitanje je da li će se to desiti.

Pisalo se o tome da je za obojicu zainteresovan Mančester junajted, ali bi (bar) u slučaju Ešlija Kola mogla da bude ispunjena želja navijača Čelsija.

Ostrvski mediji pišu da se gazda kluba Roman Abramovič "smilovao" i da je ponudio novi, jednogodoišnji ugovor Kolu, vredan 10 miliona funti.

Ako se to bude ostvarilo, odnosno ako Kol bude produžio ugovor, postaće najplaćeniji lijevi bek na svijetu.

"On sada sedmično dobija 200.000 funti i vrijedi svaki uloženi peni. Svi su prezadovoljni kako igra", rekao je jedan neimenovani izvor iz Čelsija londonskom "Sanu" (The Sun).

Kol je želio da sa Čelsijem postigne nešto duži ugovor, bar na dve godine. Ipak, Abramovič je ostao pri odluci da svakom igraču iznad 30 godina može da ponuđen novi ugovor samo na godinu dana. A Kol ima 32 godine.

Ali, povećanje sedmične plate, po novom ugovoru, Kola bi moglo da odobrovolji da ostane u Čelsiju i tako završi sve špekulacije oko mogućeg transfera u neki od zainteresovanih klubova (Junajted, Real Madrid, Pari Sen-Žermen).

"Dogovor kluba i Ešlija je postignut i to je sjajan vest. Zadržaćemo vrhunskog igrača, a povećanje plate će mu biti novi motiv da ulaže sve od sebe u narednim utakmicama", dodao je taj izvor.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC