• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tumbaković: Meda će biti pojačanje

"Apsolutno nemamo potrebu da više bilo koga dovodimo", nagovještava sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković.

 Tumbaković: Meda će biti pojačanje  Izvor: MONDO

Upitan da li bi pristao na to da mu sada kažu da je prelazni rok završen i da više nema pojačanja i odlazaka, trener Partizana Vladimir Vermezović je odgovorio:

"Da, to bi bilo OK".

Potom je obrazložio:

"Imamo na svakoj poziciji bar dva igrača. Kao zamjenu za Nemanju Tomića doveli smo Eliomara Silvu. A i ovi mlađi igrači su zreliji za šest mjeseci", rekao je Vermezović.

Na to se nadovezao sportski direktor Ljubiša Tumbaković riječima da je prelazni rok za Partizan završen.

"Apsolutno nemamo potrebu da više bilo koga dovodimo. Ako nekoga budemo prodali, postoji mogućnost da nekoga dovedemo. Ali, zadržali smo opredjeljenje da pružimo šansu igračima iz naše škole, jer je tu kvalitet", rekao je on.

Tumbaković kaže da bi na drugi dio priprema u Antaliju mogli da idu i Goran Lovre, Stefan Šćepović i Libijac Mohamed Zabija.

Partizan je doveo Eliomara Silvu, za sada, jedini novi igrač u prelaznom roku, a Tumbaković kaže da bi pojačanje moglo da dođe i iz sadašnjeg igračkog kadra. Riječ je o Medi Kamari.

"I na treninzima i po ukupnom ponašanju pokazuje da je zadovoljniji iz dana u dan. On bi mogao da bude pojačanje, jer nije ni igrao u posljednjim utakmicama jesenas", rekao je sportski direktor crno-bijelih.

Ivanov?

"Teško da će on otići iz kluba. Bilo je mnogo poziva 'agenata', raspitivanja, ali je sve ostalo na tome. Partizan je ozbiljan i veliki klub da bi dozvoljavao da se tek tako odriče igrača koji su važni za ekipu. Dakle, nisam siguran da će se u slučaju Ivanova dogoditi ponuda koju nećemo moći da odbijemo".

Slučaj Stefana Šćepovića?

"Partizan je od starta u tome bio maksimalno korektan. Južnokorejski klub nije. Šćepović je trebalo da ode na preglede i potpiše ugovor. Na kraju smo i mi i on izgubili strpljenje. Možda bi i završio transfer da je bio strpljiviji. Ali, s obzirom na njegovu karijeru, to što je potencijalni reprezentativac, prvi strijelac Partizana, i sa takvim renomeom on mora da ima odgovarajući tretman".

Tumbaković nije želio da komentariše izjave menadžera Fakrije Šekularca da Partizan vodi drugi menadžer Nikola Damjanac, bijesan što Šćepović nije završio transfer u Busan.

"Neću da se spuštam na taj nivo i rječnik. U cijeloj priči je bio problem u južnokorejskom klubu. Bili smo maksimalno korektni i sve smo željeli da bude završeno na relaciji klub-klub. Agenti su radili svoj dio posla".

Moglo bi da se dogodi i da Šćepović ide u Antaliju, sa ekipom, ali o tome će se odlučiti u Beogradu. Isto važi i za Zabiju.

(P. Vujić - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC