• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIJACA (JSL): Devet prekobrojnih u Vojvodini

Trener "lala" odredio grupu igrača na koje ne računa. Škuletić u niškom Radničkom, ne računa se ni na Bilbiju, Grina..

 PIJACA (JSL): Devet prekobrojnih u Vojvodini  Izvor: MONDO

Kakva sječa u Vojvodini! Čak devetorica fudbalera stavljena su na transfer-listu, među kojima su i napadači Petar Škuletić, Antvi Jao, Nemanja Bilbija i Šaleta Kordić, kao i štoper Dejan Karan, koji će ponovo na pozajmicu.

Prema pisanju sportske štampe, čelnici Vojvodine su grupi igrača saopštili da potraže drugu sredinu. To se odnosi na golmane Aleksandra Kesića i Stefana Mijatovića, kao i na Petra Škuletića, Vladimira Brankovića, Dejana Karana, Nemanju Bilbiju, Antvija Jaa, Seržinja Grina i Šaletu Kordića.

Za većinu nabrojanih i nije iznenađenje što im je preporučeno da nađu novu sredinu. Recimo, Karan i Jao su više vremena proveli na pozajmicama u raznoraznim klubovima, nego što su nosili dres Vojvodine. Možda jeste malo iznenađenje što je i Nemanja Bilbija na spisku, pa i Šaleta Kordić, koji je budućnost novosadskog kluba.

Pogotovo što je navalna linija tima deficitarna. Otišao je Milan Bojović, a moguće je da će i najcjenjeniji Abubakar Oumaru, za koga su zainteresovana dva kineska kluba i do kraja nedjelje će biti poznato ide li ili ostaje.

Za pojedine igrače koji su "prekobrojni" već je poznato gdje će. Karan će na pozajmicu u Voždovac, Škuletić i Kesić vjerovatno u niški Radnički, Jao bi mogao put Borče, u BSK... Svakom od navedenih fudbalera, uključujući Holanđanina Seržinja Grina, Vojvodina će pomoći da pronađe nove klubove.

Nebojša Vognjević poslije ove "kadrovske racionalizacije" ima na raspolaganju 18 fudbalera i trojicu golmana. Jedini novi igrač u Vojvodini je Enver Alivodić. Ranije su otišli Almami Moreira, Bojović i Miroslav Stevanović.

Trener "lala" očekuje da do kraja prelaznog roka klub angažuje još jednog ili dvojicu fudbalera, kako bi radio sa 22 igrača i trojicom čuvara mreže.

Još se ne zna šta će biti sa Miroslavom Vulićevićem kome je istekao ugovor i sa novim reprezentativcem u najavi, štoperom Branislavom Trajkovićem.

U međuvremenu, ugovore su produžili Nemanja Supić i Naemeka Ađuru (obojica do ljeta 2014. godine).

Što se tiče ostalih klubova, uglavnom je zatišje, a neki čak i privode kraju prelazni rok. Jedan od klubova u kojima je ostalo još nekoliko nepoznanica je užička Sloboda. Da li će ostati Tijago Galvao i Predrag Ranđelović? Za sada nema odgovora na to pitanje.

Novost je da je iskusnom vezisti Slavku Mariću istekao ugovor i da je on napustio redove užičkog kluba. On bi karijeru mogao da nastavi u Moldaviji ili čak Hrvatskoj.

Poslije 18 mjeseci provedenih u Slobodi, Marić se oprostio od čelnika kluba i saigrača i rekao da će mu u sjećanju ostati gol koji je dao Partizanu u prošloj sezoni, kada je na otvaranju novog stadiona, Sloboda dobila crno-bijele 2:1.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC