• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha testira Đurđića i Trajkovića

"Orlovi" za 15 dana gostuju na Kipru, što će biti jedini prijateljski meč pred nastavak kvalifikacija za SP u Brazilu 2014.

 Miha testira Đurđića i Trajkovića  Izvor: MONDO

Kao i uvijek, Siniša Mihajlović iskoristiće priliku da pruži šansu nekolicini novih igrača, kao i nekima koji su iz različitih razloga izostali sa prethodnih okupljanja.

Selektor Srbije rekao je "Sportskom žurnalu" da je za meč sa Kiprom, u Nikoziji 6. februara, za sada u opticaju prošireni spisak, na kojem se nalazi 25 imena.

Mogao bi da debituje napadač Nikola Đurđić, kojeg Mihajlović krajem ove nedjelje ide da gleda u dresu Grojter Firta, kao i štoper Vojvodine Branislav Trajković.

"Oni su na širem spisku, koji ću skratiti za sedam dana. Ne želim da zovem igrače da krenu sa nama i da onda gledaju utakmicu sa tribina. Dogovor je da svi koji budu pozvani (u najgorem slučaju) sjede na klupi".

Upitan da li razmišlja o Nemanji Matiću (Benfika), koji se u posljednje vrijeme istakao igrama i golovima, odgovorio je da mladi vezni fudbaler nema šta da traži u nacionalnom timu sa stavom kakav je demonstrirao.

"Kada se odazovu selektoru, igrači moraju da budu spremni da igraju, sjede na klupi ili na tribinama. Ko može da se složi sa tim i da ne kvari atmosferu, biće pozvan. Ko to ne može, taj mi i ne treba", objasnio je Mihajlović.

"Pošteno je sa njegove strane što je rekao da neće da igra jer nije zadovoljan tretmanom. Bolje je tako, nego da dođe nezadovoljan, da ne trenira dobro, pa da ja moram da ga otjeram".

Miha je dodao da će od brojnih Srba u turskoj ligi pozvati samo Radosava Petrovića, kao i da se nada da će se do marta i mečeva sa Hrvatskom i Škotskom oporaviti Subotić, Lazar Marković, Brkić...

Upitan je i da li je Kipar adekvatan sparing partner.

"Volio bih da smo mogli da igramo protiv Francuza ili Italijana, ali oni neće da igraju sa nama. U svakom slučaju je bolje da se igra, nego da nemamo provjeru", rekao je Siniša Mihajlović za "Sportski žurnal".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC