• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

„Bilbija uvijek dobro došao“

Premijerligaš iz Banjaluke čeka rasplet situacije u Vojvodini. Darko Maletić na pragu Borca.

 „Bilbija uvijek dobro došao“ Izvor: MONDO

Uprava novosadske Vojvodine, danas je objavila imena devet igrača koje stavlja na transfer listu, a među njima i napadača Nemanje Bilbije, koji je ponikao u banjalučkom Borcu.

Iz redova premijerligaša sa Gradskog stadiona iz Banjaluke priznaju da sve informacije imaju iz medija, ali da bi takav igrač uvijek dobro došao banjalučanima.

„Nemamo nikakvih zvaničnih kontakata na relaciji dva kluba ili pojedinačno sa igračem, pošto nismo sa njim pregovarali oko angažovanja. Ipak, ako nam se ukaže šansa moram reći da se radi o odličnom igraču koji bi nam dobro došao“, potvrdio je u razgovoru za MONDO direktor Borca Radmilo Šipovac.

„Još ništa ne znamo oko njegovih želja za nastavak karijere. I nas je pomalo sve to iznenadilo, ali još nismo ostvarili nikakav kontakt sa Bilbijom. Treba prvo vidjeti koje su njegove želje, pa onda eventualno obaviti razgovore“, kazao je direktor Borca.

Šipovac je takođe potvrdio da je Darko Maletić na korak od potpisivanja ugovora sa banjalučanima. Naime, do 28. januara pouzdani vezni igrač očekuje dobru ponudu iz inostranstva i ukoliko bude zadovoljan, karijeru će nastaviti van granica BiH.

Ipak, ukoliko uslovi ne budu zadovoljavajući, Maletić će na proljeće igrati u Borcu, pošto su dogovoreni detalji saradnje.

„Danas smo utanačili sve detalje naše saradnje, pa ako Darko ne nađe adekvatan klub za sebe, biće nam zadovoljstvo da polusezonu odigra za nas“, rekao je Šipovac.



Takođe, Srđan Grahovac se priključio treninzima prvog tima, poslije propalih pregovora sa Dinamom iz Minska. Za njega je klub odredio obeštećenje, tako da može napustiti ekipu ukoliko dobije adekvatnu ponudu.

„Napadač Admir Raščić je veliko pojačanje za našu ekipu tako da imamo velike šanse ostvariti dobar rezultat i na proljeće, pogotovo ako Maletić i Grahovac budu u sastavu“, naglasio je direktor banjalučana i dodao: „Potrebno je malo više interesovanja za naš klub, pogotovo da nas neko malo finansijski podrži, jer je očigledno da možemo napraviti dobru ekipu i na proljeće“, zaklučio je Šipovac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC