• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović zbog "cuge" udaljen iz Zvezde!

Standardni defanzivac Crvene zvezde Milan Jovanović udaljen je sa priprema odlukom trenera Aleksandra Jankovića.

  Jovanović zbog "cuge" udaljen iz Zvezde!  Izvor: MONDO

Milan Jovanović vraćen je kući!

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković odlučio je da pošalje standardnog defanzivca i predviđenog stuba odbrane za Beograd.

Razlog - veliki disciplinski prekršaj.

Kakav?

MONDO nezvanično saznaje da se iskusni Čačanin napio u noći između utorka i srijede do te mjere da nije uspio da se probudi narednog jutra za doručak!

Kada se probudio i shvatio šta je uradio, Jovanović se ponio pokajnički pred trenerom Jankovićem, članovima stručnog štaba i ostalim fudbalerima, ali šef nije imao ni milosti, ni sentimentalnosti, iako je i sam teško podnio cijelu scenu.

Već prije podneva, Jovanović je bio na 40 kilometara udaljenom aerodromu kraj Antalije čekajući let za Beograd, gde će o njegovoj sudbini raspravljati Disciplinska komisija kluba, a MONDO saznaje da je trener Janković čvrst u namjeri da ovaj prekršaj znači - završetak fudbalske karijere u crveno-bijelom dresu, koji je ljevonogi defanzivac prvi put obukao ljetos.

Tada ga je bivša Uprava Crvene zvezde "ukrala" splitskom Hajduku i u cik zore dovela na Roglu, gdje se priključio pripremama tadašnjeg trenera Roberta Prosinečkog.

Koliko je mogao, s obzirom na nedovoljnu fizičku pripremu, dugu pauzu prije dolaska u Crvenu zvezdu i ne baš sportski stil života, Jovanović je jesenas držao odbranu pred Bobanom Bajkovićem i kvalitetom i iskustvom koje ima pozitivno uticao na igru.

Janković ga je vidio kao oslonac ekipe u proljećnom dijelu igre, a ovo će biti snažan udarac za Zvezdu jer je odstranjen ponajbolji igrač iz linije tima koja je inače "tanka" i u kojoj su bila planirana dva pojačanja. Jovanović je u periodu besparice tu potrebu kluba za novim defanzivcima povećao na trojicu.

Kada novo i za sada jedino pojačanje Nikola Petković bude stigao u Antaliju, a navodno je potpisao u utorak uveče, Janković će opet imati isti broj igrača "pozadi", ali u tom slučaju Petković neće moći da se računa kao pojačanje na već postojeći kadar, jer je broj raspoloživih defanzivaca ostao isti.

"Milan Jovanović je bio predviđen da bude nosilac igre i da svojim iskustvom pomogne mladoj ekipi u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Jovanović je napravio veliki disciplinski prekršaj koji se ne toleriše i zbog toga je udaljen iz ekipe. Ekipa nastavlja sa radom punim intenzitetom, a ja stavljam tačku na ovaj slučaj i predajem ga disciplinskoj komisiji kluba", rekao je Janković za zvanični klupski portal poslije incidenta koji je poremetio atmosferu na pripremama u Beleku.

Jovanović, reprezentativac Crne Gore, rođen je 21. jula 1983. godine u Čačku. Jesenas je u Crvenoj zvezdi odigrao 15 utakmica i postigao jedan gol, ali je zabilježio samo devet nastupa u Superligi.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC