• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miću: Svonsi je život, ostalo...

Sve popularniji španski ofanzivac potpisao je novi, troipogodišnji ugovor i tako stavio do znanja da (trenutno) ne želi u veći klub.

  Miću: Svonsi je život, ostalo...  Izvor: MONDO

Odavno proglašen najboljom kupovinom u ljetnom prelaznom roku, Migel Perez Kuesta, alijas Miću (26), prihvatio je ponudu Svonsija da produži vjernost klubu do juna 2016. godine.

On je od dolaska iz Rajo Valjekana postigao 16 golova na 28 nastupa, od toga 13 u mečevima Premijer lige. Efikasniji od njega su samo Robin Van Persi sa 18 pogodaka, Luis Suarez sa 16 i Demba Ba sa 14.

"Nije mi bilo teško da donesem odluku. Ovdje živim svoj san", rekao je Miću, koji je parafom na novi ugovor sigurno obezbijedio i povišicu plate.

Svonsi će u srijedu imati šansu da se plasira u finale Liga kupa. Prvi meč sa Čelsijem, na Stamford Bridžu, tim iz Velsa dobio je rezultatom 2:0, uz jedan gol neizbježnog Mićua.

U susret januarskoj fudbalskoj "pijaci" dovođen je u vezu sa nekolicinom većih klubova, u prvom redu sa Liverpulom, ali je menadžer Svonsija Mihael Laudrup poručio da takav golgeter može da ide samo za 25-30 miliona funti.

"Slušao sam i čitao sve te spekulacije, ali me nisu mnogo interesovale. U Svonsiju mi je previše dobro da bih razmišljao o drugim klubovima. Uvek se trudimo da igramo lijep fudbal, a nadam se da ćemo večeras zajedno izboriti prvo finale u mojoj karijeri".

Miću je iz Španije doveden za samo dva miliona funti. Pre Rajo Valjekana igrao je za Seltu i Ovijedo.

Ako Svonsi odbrani prednost i eliminiše Čelsi, za trofej će se 24. februara na Vembliju boriti sa četvrtoligašem Bredfordom.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC