• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojadinović za MONDO: Puklo je

Sportski direktor Crvene zvezde nije mogao da kaže da li je bilo fizičkog sukoba između predsjednika i podpredsjednika kluba, ali…

 Stojadinović za MONDO: Puklo je Izvor: MONDO

Dragan Džajić, pročulo se poslije skandala koji se desio na "Marakani", podnio je neopozivu ostavku.

Dva mjeseca nakon što je došao kao predsjednik radne grupe, a mjesec dana nakon što je zvanično izabran za predsjednika Zvezde, Dragan Džajić nagovijestio je svojim najbližim saradnicima da će se povući sa te funkcije, a sve poslije žestoke svađe sa (trebalo bi da bude) prvim saradnikom podpredsjednikom Nebojšom Čovićem.

Prema nekim verzijama, koje za sada niko nije želio zvanično da potvrdi, u petak malo posle podneva došlo je i do fizičkog obračuna između Džajića i Čovića.

Sportski direktor crveno-bijelih Zoran Stojadinović, koji je u tom trenutku bio u klupskim prostorijama, kaže za MONDO da nije prisustvovao trenutku kada je sukob bio najžešći, ali da je čuo da se nešto čudno događa.

Stojadinović kaže da o burnim događajima zna koliko i novinari, ali nije odbio da prokomentariše nezvanično povlačenje Džajića sa mjesta predsjednika.

"Čuo sam, kao i vi, za tu vijest, ali nisam ni sa kim direktno razgovarao o tome, jer smo se u međuvremenu razišli i ja sam sada u stanu na Novom Beogradu", počeo je priču Stojadinović u srijedu oko 16.30.

"Ako me pitate šta bih želio da bude epilog svega ovoga, reći ću vam iskreno da bih volio da Džajić ostane u klubu. Bez obzira na sve što se dogodilo i dalje mislim da možemo da uradimo dobar posao, a lično smatram da od Džajića mogu mnogo da naučim".

Stojadinović kaže da donekle i nije iznenađen time što se dogodilo u srijedu.

"Sada je 'puklo', ali nije to od juče, uostalom mogli ste i javno da pročitate da je gospodin Čović nezadovoljan tempom kojim rješavamo probleme i da smatra da je neophodno da radimo brže, više i bolje. To se vjerovatno nekome nije dopalo, podigla se tenzija i dogodilo se šta se dogodilo" konastatovao je Stojadinović da je problem tinjao duže vrijeme, ali je podvukao:

"Nadam se da će se sve završiti na najbolji mogući način, bez ostavki", rekao je sportski direktor crveno-bijelih za MONDO.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC