• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Džajićeva ostavka put u stečaj"

Predsjednik Pravne komisije Crvene zvezde Zoran Ivošević smatra da bi odlazak predsjednika mogao da ima katastrofalne posljedice po klub.

 "Džajićeva ostavka put u stečaj" Izvor: MONDO

U srijedu su izbačene još dvije ture "prljavog veša" crveno-bijelih.

Ujutro je Milan Jovanović otjeran sa priprema zbog pijanstva, a popodne su se, navodno, fizički sukobili klupski predsjednik Dragan Džajić i potpredsjednik Nebojša Čović.

U javnost, već naviknutu na turbulencije na "Marakani", "procurila" je i informacija da je Džajić napustio crveno-bijele, podnijevši neopozivu ostavku.

Sportski direktor crveno-bijelih Zoran Stojadinović izjavio je za MONDO da sukob unutar članova rukovodstva "ne traje od juče", a predsjednik klupske Pravne komisije Zoran Ivošević upozorio:

"Eventualna ostavka Džajića put je u stečaj".

"Ako se ne nađe zamjena, koja će zajedno sa Čovićem izgurati Zvezdu iz problema, onda nema druge alternative. Zato je najbolja opcija da se (Džajić i Čović, prim. aut) suoče i da nađu rješenje. Ipak, ne znamo kako će postupati Čović, jer i on može da podnese ostavku i kaže svima 'Hvala lijepo'", izjavio je Ivošević gostujući na televiziji B92.

Iako nije mogao da potvrdi ni demantuje da li je bilo sukoba, ocijenio je da Džajić i Čović imaju "različite temperamente i karaktere".

"Razumijem i jednu i drugu stranu. Jako je dobro što su i jedan i drugi znali da večeras ne bi trebalo da daju izjave. Sutra je pametnije od danas".

U posljednjih godinu dana u Ljutice Bogdana dva puta se na opštim izborima birao predsjednik kluba. Statutom Crvene zvezde propisano je da bi u slučaju Džajićeve ostavke opet morali da budu raspisani.

"Lako je dati ostavku, međutim, novog predsjednika opet bismo morali da biramo na opštim i neposrednim izborima... Međutim, ako dođe do sporazuma, onda se vraća neki balans između Čovića i Džajića. Od toga zavisi sudbina Zvezde" , dodao je Ivošević.

Po svemu sudeći, događaji u Crvenoj zvezdi ponovo će danima biti među udarnim vijestima.

(MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

VEČITI DELIJA

Dok je nas DELIJA živih,zdravih,ZVEZDA se ugasit' neće!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC