• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crnogorski selektor: Zašto, Milane?

Branko Brnović kaže da će i pored prestupa defanzivca Crvene zvezde Milana Jovanovića i dalje računati na njega za tim Crne Gore.

 Crnogorski selektor: Zašto, Milane? Izvor: MONDO

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Branko Brnović bio je u srijedu iznenađen kada je saznao šta je defanzivac nacionalnog tima i Crvene zvezde Milan Jovanović uradio na pripremama svog kluba i zbog kakvog je prestupa izbačen iz ekipe.

"Iskren da budem, ja sam iznenađen i razočaran. Baš sam prije tri dana razgovarao sa njim i on mi je rekao da će popraviti ponašanje i neke stvari. Izgleda da nije...", rekao je Brnović za SOS kanal, čija je ekipa na pripremama OFK Beograda u Crnoj Gori.

Rošeni Čačanin, koji igra za Crnu Goru, napravio je težak prekršaj klupske discipline na pripremama Zvezde u Antaliji. Napio se i pravio bahanalije po hotelu. Za trenera Crvene zvezde Aleksandra Jankovića nije bilo dileme - otjerao ga je iz ekipe. Došao je u Zvezdu prošlog ljeta, a sada je, po svemu sudeći, završio karijeru u beogradskom klubu.

To što bi mogao da ostane bez kluba, naravno, brine selektora crnogorskog tima pred odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu. Ipak, i pored ovog ozbiljnog prestupa, Brnović i dalje računa na Jovanovića.

"On je važan igrač za nas. Nadam se da će, ako ne bude više u Zvezdi, brzo pronači klub. Ja sam čovjek koji se ne odriče tako lako igrača. Možda ponekad i treba progledati kroz prste. Naravno, ne miješam se u posao kolegi, ako je to uradio više puta, onda je razumljivo. Ja ću razgovarati sa Milanom, ali i dalje računam na njega za reprezentaciju", rekao je Brnović.

U izjavi "Novostima", Jovanović je, uz riječi kajanja, priznao krivicu, rekavši da je "popio nekoliko piva, jer je poželio da se opusti".

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC