• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Azar: Sinak, izvini

Belgijanac iz redova Čelsija izvinio se dječaku koji je skupljao lopte na kup-meču protiv Svonsija.

 Azar: Sinak, izvini  Izvor: MONDO

Fudbaler Čelsija Eden Azar šokirao je sve ljubitelje fudbala kada je pokušao, nasilno, da izbije loptu koju je zadržavao dječak zadužen za vraćanje lopte u igru u revanš meču Liga kupa protiv Svonsija.

Iznerviran što momak ne vraća brzo loptu, Azar je došao do aut-linije, i nogom pokušao da mu izbije "bubamaru". Izgledalo je mnogo gore nego što zaista jeste bilo. Dječak je bio malo ugruvan, ali je Azar dobio crveni karton uz pogrdne povike sa tribina stadiona Svonsija.

Možda se i može razumjeti potez Belgijanca, s obzirom na to da je Čelsi išao ka eliminciji (što se na kraju i dogodilo), mada se, naravno, ne može opravdati.

Video pogledajte OVDJE.

Čelsi je odmah poslije utakmice, na svom twitter nalogu, osudio ponašanje dječaka i ocijenio kao skandalozno ponašanje skupljača lopti.

"Da li je fudbal potpuno poludio? Dječak je pokušao da 'smulja' loptu, a Azar je isključen jer je pokušao da dođe do nje!", napisao je Čelsi, ali je odmah potom povukao taj tvit i izvinio se i u ime kluba i u ime Belgijanca.

Potom je i Azar uputio javno izvinjenje dječaku.

"Dečko je cijelim tijelom branio loptu, pao je na nju, a ja sam samo pokušao da dođem do nje. Šutnuo sam loptu, a ne njega. Dečko je potom došao u svlačionicu i pričali smo. Izvinio sam mu se. Izvinjavam se svima", rekao je Azar.



Dječak koji se zove Šarli Morgan takođe ima svoj tviter profil. Napisao je jednu zanimljivu stvar. On nije ni trebalo da dođe na utakmicu i da bude zadužen za prikupljanje lopti i njihovo vraćanje u igru.

"Momak koji je bio određen za taj posao nije mogao da dođe zbog snijega, pa su pozvali mene", napisao je on i dodao da je uradio sve da uspori Čelsi.

Trener Svonsija Mihael Laudrup rekao je da klub nije tražio od dječaka da zadržavaju loptu. Imao je razumijevanja i za Azara, mada smatra da je pogriješio.

"Azar je odličan igrač. Kada bude sve video na tv snimku shvatiće da je pogriješio i zažaliće. Razumijem da su igrači frustrirani kad im ne ide, kad rezultat nije dobar i tada vam je puls ubrzan, ali postoje stvari koje ne smijete da radite", rekao je Laudrup.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC