• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smirivanje stanja na Marakani?

Dan poslije skandala koji je ponovo iz temelja potresao posrnulog fudbalskog giganta, u Crvenoj zvezdi je "mirno i tiho".

 Smirivanje stanja na Marakani?  Izvor: MONDO

Poslije početnog šoka i nevjerice koji su bili prva reakcija gotovo svih onih koji su direktno ili indirektno vezani za fudbalski klub Crvena zvezda, situacija na "Marakani" se smiruje.

Malo ko je dostupan za komentar u Zvezdi poslije sukoba vodećih ljudi, Dragana Džajića i Nebojše Čovića u srijedu na stadionu.

Kako saznajemo, sjednica odbora za hitna pitanja koju su pominjali mediji, nije zakazana i po svoj prilici neće biti održana, a srijeda veče iskorišćena je za smirivanje stanja i "hlađenje" glava čelnih ljudi kluba. Ima indicija da je Aleksandar Vučić, kao autoritet koji je okupio novo rukovodstvo crveno - bijelih sinoć razgovorao sa čelnicima Zvezde o aktuelnom problemu.

Povodom cijelog slučaja još uvijek nije bilo zvaničnog saopštenja iz Crvene zvezde, ali je sportski direktor Zoran Stojadinović potvrdio da se incident desio i da je on posljedica netrpeljivosti koja je tinjala već neko vrijeme između Džajića i Čovića.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC