• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Želimo isto, metode nam se razlikuju

Potpredsjednik fudbalskog kluba Crvena zvezda oglasio se saopštenjem, u kojem daje svoje viđenje incidenta sa Draganom Džajićem.

 Čović: Želimo isto, metode nam se razlikuju  Izvor: MONDO

Nebojša Čović prihvatio je svoj dio odgovornosti za svađu do koje je u srijedu došlo u klupskim prostorijama.

On je negirao da je tom prilikom bilo fizičkog kontakta sa Draganom Džajićem, negirao je i da je koristio psovke. Ipak, razlike između njega i novog-starog predsjednika postoje i uopšte nisu zanemarljive...

Čovićevo saopštenje prenosimo u cijelosti.

"Sve ono što se dogodilo nanijelo je veliku štetu FK Crvena zvezda. Tu ne mislim samo na incident koji se desio između Džajića i mene, već i na izvještavanje brojnih medija, koji su u želji za senzacionalizmom pisali sve i svašta i tako dodatno dolili ulje na vatru. Sve to je u ovom trenutku bilo najmanje potrebno FK Crvena zvezda", počeo je Čović.

"Ipak, moram da priznam da je sramno ono što se dogodilo između nas dvojice, ali i da naglasim da sve to nisam želio i da svemu tome ni na koji način nisam doprinio. Svima je jasno da je FK Crvena zvezda u velikim problemima, da su oni poprilično nagomilani, da imaju svoju dugu istoriju i da ih nije lako riješiti. I Džajić i ja volimo Crvenu zvezdu, zato smo se u ovako teškom trenutku prihvatili funkcija, jer želimo da se problemi riješe. Ali, sada je već očigledno da nam se metode i pristupi za rješavanje pomenutih problema potpuno razlikuju".

"Naši stilovi rada su drugačiji, a ja ne želim da radim na način kako se ranije radilo u FK Crvena zvezda, jer je takvo poslovanje i dovelo do svih ovih nedaća sa kojima se sada suočavamo. U tome zaista ne želim da učestvujem, jer uopšte nisam siguran da FK Crvena zvezda sa takvim pristupom može da izađe iz krize. Jednostavno, ne bih želio da na bilo koji način snosim odgovornost u slučaju neuspjeha", poručio je Nebojša Čović.
DŽAJIĆ JE LEGENDA, ALI...


Potpredsjednik kluba je "zarad istine i u cilju objektivnog obavještavanja javnosti", istakao da mora da naglasi "da tokom pomenutog incidenta nisam koristio psovke, da nikoga nisam psovao".

"To nije moj manir, ne odgovara mom vaspitanju i obrazovanju. Takođe, niko me nije udario i na sreću nije bilo fizičkog kontakta, a dobro je poznato da za fizičkim obračunom posegne samo onaj koji nema argumente".

"Iz istorije sam u životu mnogo naučio. Iz tog razloga možda imam poseban odnos i poštovanje prema legendama, a Dragan Džajić je svakako jedna od legendi Crvene zvezde i to mu niko ne može oduzeti. Međutim, status legende vam automatski ne garantuje uspjeh, jer je obavljanje ozbiljnog posla i vršenje odgovornih funkcija u kriznim situacijama nešto sasvim drugo".

"Pragmatičan sam čovjek, jasno definišem probleme i precizno postavljam zadatke. Mnogo radim, ali zato i od svojih saradnika tražim da me u tome prate i nikada ne obećavam nemoguće. To je moje profesionalno pravilo u radu koga se striktno pridržavam i od koga nisam želio niti ću da odstupim ni u FK Crvena zvezda", stoji u saopštenju.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC