• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermezović: Ko se ugoji - 100 evra!

Trener Partizana se nada da će Medo Kamara ostati dio ekipe. "Neka pojedu kolač, skuplji sigurno neće jesti".

 Vermezović: Ko se ugoji - 100 evra!  Izvor: MONDO

Partizan je počeo drugu fazu "operacije" odbrana titule. Ekipa je otišla u Antaliju, gdje Vladimir Vermezović na raspolaganju ima 31 igrača.

Ali, pitanje je da li će svi ostati. Stefan Šćepović se, poslije neobavljenog posla u Južnoj Koreji, vratio u Partizan i sa ekipom je u Antaliji, a prema posljednjim informacijama za njega je zainteresovan Makabi iz Haife.

Sa ekipom je i Goran Lovre, koji nije kompletirao transfer u jedan iranski klub. A tu je i Medo Kamara.

Mrzovoljni i nezadovoljni Kamara, kakav je bio, recimo, jesenas, na Tari je pokazao vedrije lice. To je, uostalom, rekao i sportski direktor Ljubiša Tumbaković. "Zadovoljniji je iz dana u dan i biće nam veliko pojačanje na proljeće", rekao je Tumbaković novinarima na Tari.

Ali, i dalje nije poznato da li Medo ipak ostaje u crno-bijelom dresu. Prelazni rok biće završen 31. januara.

Šta o tom pitanju kaže trener Partizana Vladimir Vermezović?

"Najviše bih volio da Medo ostane", prva je rečenica u odgovoru čefa stručnog štaba crno-bijelih.

Ali.. ima tu i ali.

"S obzirom na sveukupnu situaciji u državi, mi smo zauzeli stav da se više ne razbacujemo parama, već da to budu neki, za fudbalske uslove, skromni, a za uslove zemlje u kojoj živimo mnogo dobri uslovi. Nadam se da ćemo istrajati u tome da neće biti gađanja ciframa, da niko više neće reći cifru od 150.000 evra... Ako Medo bude pristao da se uklopi u to, uvijek je dobrodošao", dodao je Vermezović.

Otišao je Nemanja Tomić (jedini, uz Sretena Sretenovića, koji još traži angažman), a kao zamjena za Tomića doveden je Eliomar Silva. To bi trebalo da bude sve što se tiče kupovine ove zime.

"Ako još neko bude otišao, trudićemo se da dovedemo nekog na to upražnjeno mjesto. Ali, sigurno je da nećemo gomilati igrače i ne želimo da zatvaramo put djeci iz naše škole. Imamo izuzetno talentovanu generaciju i nadam se da će neko od njih debitovati u seniorskoj konkurenciji", rekao je Vermezović.

Kakav će Partizan biti na proljeće?

"Zategnutiji", upotrebio je Vermezović jedan žargonski izraz u fudbalu. To znači fizički spremniji.

"Bićemo jači za šest mjeseci zajedničkog rada. Igrači znaju šta se traži od njih i mislim da će djelovati mnogo zategnutije nego u prethodnom dijelu sezone", kaže on.

Kada se pogleda izbor hrane u hotelu u Beleku, zaista je teško odoljeti izazovima. Pogotovo slatkišima. Ali, profesionalni fudbaleri moraju da imaju samokontrolu.

"Da, da, veliki su izazovi, mnogo je kolača... Pitali su me da li smiju da jedu. Rekao sam im da mogu, ali mjerenja su svaki dan, a svakih 100 grama više košta 100 evra. Neka jedu, neće pojesti skuplji kolač", rekao je Vermezović u polušali i nastavio: "Mislim da neće biti u prilici da se ugoje, jer nas čeka paklenih 10 dana. Ako budu dobro radili, mogu i da ih jedu".

Partizan će po povratku iz Antalije biti u Beogradu, ali je moguće da će, zbog vremenskih (ne)prilika otići u Portorož, kao i u nekim ranijim prilikama.

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC