• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AIK odbio Zvezdu, ništa od Bakmana

AIK Stokholm definitivno je odlučio da odbije ponudu Crvene zvezde, tako da odbrana srpskog tima neće biti jača za reprezentativca Švedske.

 AIK odbio Zvezdu, ništa od Bakmana Izvor: MONDO

Ništa od Niklasa Bakmana.

AIK iz Stokholma definitivno je odbio ponudu Crvene zvezde, čiji je sportski direktor Zoran Stojadinović, svjestan da nema novca za transfere na raspolaganju, pokušao reprezentativca Švedske da dovede na pozajmicu u Beograd.

Ipak, AIK je ostao pri stavu da Bakman ove zime može da bude samo prodat, ne i pozajmljen, pa je tako ovaj posao propao. Poslije kažnjavanja Milana Jovanovića i rastanka sa unaprijed prodatim Nikolom Maksimovićem, Stojadinović će morati da potraži novo rješenje u centru odbrane.

"Transfera neće biti, jer AIK nije prihvatio ponudu Crvene zvezde. Oni su željeli da pozajme Bakmana, koji je i sam bio neodlučan u cijeloj priči", rekao je igračev menadžer Patrik Merk za portal "Fotbolskanalen".

Najveća prepreka pozajmici, bar kada je stav AIK u pitanju, bila je činjenica da Bakmanu aktuelni ugovor ističe već 31. decembra 2014. godine. Ukoliko bi ga ustupili Crvenoj zvezdi na godinu dana, u Stokholmu bi ga dobili nazad u posljednjoj godini ugovora i onda za njega ne bi mogli da postignu realnu tržišnu cijenu. A i bio bi blizu isteka ugovora, što znači da bi poslije šest mjeseci mogao da izabere novi klub.

Bakman se trenutno nalazi na turneji sa reprezentacijom Švedske, koja je na Tajlandu. Bio je jedan od najboljih igrača u pobjedi nad komšijskom Finskom od 3:0 u finalu turnira na kojem su učestvovali još domaćin Tajland i Sjeverna Koreja.

Kada se vrati u AIK čega ga žestoka borba za mjesto startera sa Aleksanderom Miloševićem, Danijelom Majstorovićem i Perom Karlsonom.

(N. J. - MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC