• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lola Smiljanić: Nervozni zbog vjetra

Partizan je izgubio prvi meč na pripremama u Antaliji, a vezista crno-bijelih kaže da je vjetar umnogome kumovao i rezultatu i igri...

 Lola Smiljanić: Nervozni zbog vjetra Izvor: MONDO

Partizan je rezultatski loše počeo pripreme u Antaliji i seriju kontrolnih mečeva. Naravno, za trenere, u ovoj fazi priprema rezultat nije u prvom planu, ali isto tako, niko ne voli da gubi.

Srpski šampion je poražen u Beleku od švajcarskog Ciriha 1:2 u meču koji je odigran po olujnom vjetru, kiši...

Vjetar je nosio loptu i "ubrzavao" je, često je "varao" golmane i igrače. Najzaposleniji igrač oko terena bio je ekonom Partizana koji je svaki čas trčao oko ograde i hvatao loptu, koja je letjela kao balon.

Upravo takve vremenske prilike, prema ocjeni Milana Lole Smiljanića, koji je u ovom meču bio kapiten, bile su ključne za ovakav ishod, ali i za nervozu u obje ekipe.

"Jednostavno, vjetar je bio koban po nas. I u prvom i u drugom poluvremenu. Pa, i po našem golu, koji je dao golman Petrović, videlo se da utakmica nije mogla da se odigra na nekom nivou. Svi smo bili nervozni, jer je lopta bila non-stop van igre. Vjetar nam nije dao da igramo", konstatovao je Smiljanić poslije utakmice.

Pogledajte video...

Ono što je pozitivna strana, prema Smiljanićevoj ocjeni, jeste to što je odigrana prva utakmica poslije pauze od mjesec dana i što je većina igrala svih 90 minuta.

"Najvažnije je da smo počeli da igramo. Jeste da smo izgubili, ali je bitno i da se, u ovakvim uslovima, niko nije povrijedio", rekao je Smiljanić.



Prvu utakmicu Partizana pratio je i nekadašnji trener crno-bijelih, a sada sofijskog CSKA Miodrag Ješić u društvu Vladimira Vermezovića, kao i novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić.

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC