• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Sreli se Džajić i Čović

U ponedjeljak oko 10 časova na stadionu se pojavio predsjednik Džajić, a sat vremena kasnije i potpredsjednik Čović.

  MONDO: Sreli se Džajić i Čović  Izvor: MONDO

Prvi put od srijede, koja će biti upamćena po žestokom sukobu predsjednika i potpredsjednika FK Crvena zvezda, Dragana Džajića i Nebojše Čovića, dvojica ključnih ljudi za oporavak posrnulog kluba srela su se.

Na mjesto gdje se svađa dogodila pre pet dana, u prostorije kluba u Ljutice Bogdana 1a, prvi je oko 10 časova u ponedjeljak došao Džajić, a sat vremena kasnije pojavio se i Čović.

Prema riječima sagovornika MONDA, inače funkcionera kluba, "došli su da obavljaju svoje redovne dužnosti, jer niko ne želi da još jedan dan prođe bez da je obavljen neki posao".

"Znate i sami da prostorije kluba nisu velike, nemoguće je da se nisu sreli. Ja nisam tamo, biću u 18 časova kada počne Upravni odbor, ali pretpostavljam da je na stadionu redovno stanje i da svako radi svoj dio posla", riječi su našeg sagovornika, koji nije želio da prejudicira "ishod" večerašnjeg Upravnog odbora.

"Bilo bi neozbiljno da sada dajem bilo kakve pretpostavke oko toga o čemu će biti riječi i šta će se dogoditi večeras. Izvjesno je da ćemo pričati o svemu što se dogodilo, da li pod redovnom tačnom dnevnog reda ili pod tačkom razno - nebitno je. Bitno je da sve ide u pravcu smirivanja strasti. Kad smo sve ono 'preživjeli', sačekajte još malo, pa ćemo vas obavijestiti šta se dogodilo na sastanku".

Sudeći prema svemu što je prethodnih dana objavljivano u javnosti, novinari nisu baš uspjevali da "uđu" u trag prije svega Džajiću, dok se Čović prvo oglasio saopštenjem, a potom pojavio u emisiji "Utisak nedelje" na TV B92 u kojoj je prilično otvoreno govorio o sukobu sa Džajićem.

Predsjednika, međutim, nije "nigdje" bilo do jutros, kada je u uobičajeno vrijeme došao na posao. Od priče da je rekao kako "njegova noga nikada više neće kročiti na 'Marakanu'", u javnosti se moglo "čuti" i da je prijateljima rekao: "E, baš sad namjerno neću da odem", pa već narednog dana da "ipak, odlazi", da bi se u ponedjeljak pojavio na poslu.

Za očekivati je da Džajić ostane bez komentara do zavšetka Upravnog odbora, poslije čega bi, po staroj-dobroj navici, izjave vjerovatno bile ponovo izbjegnute, a javnost šturo obaviještena putem zvaničnog saopštenja kluba.

Odlazak jednog? Drugog? Obojice? Pomirenje i nastavak borbe za sanaciju katastrofalnog stanja u klubu? Čini se da bi navijači Crvene zvezde najviše voljeli ovo poslednje, ali pitanje je koliko je to realno. Za sada, može da ih obraduje bar to što su obojica ponovo na svojim radnim mjestima.

Ostanite uz MONDO...

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC