• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se pretplatio na poraze!

I treću utakmicu na pripremama srpski šampion izgubio, Pohang slavio 3:1. Marko Šćepović doveo crno-bijele u vođstvo.

 Partizan se pretplatio na poraze!  Izvor: MONDO

Ako se po jutru dan poznaje, Partizanu se ovog proljeća ne piše dobro!

Uprkos činjenici da je riječ o kontrolnim utakmicama bez ikakvog rezultatskog značaja, koje treneru Vladimiru Vermezoviću služe da podigne formu, provjeri igrače i uigra linije tima, nedopustivo je da "parni valjak" u Antaliji rijeđa neuspjehe protiv ekipa daleko slabijeg renomea.

Poslije poraza od pretposljednje ekipe u Švajcarskoj - Ciriha, zatim od lidera ukrajinske Druge lige - Sevastopolja, uslijedio je "šamar" i u meču sa trećeplasiranom ekipom Južne Koreje - Pohang stilersima.

Tim iz Azije pobijedio je 3:1! Jedini gol za "parni valjak" postigao je Marko Šćepović u šestom minutu, a preokret je uslijedio u finišu prvog poluvremena.

Partizan je u ponedjeljak uspio prvi put da povede ove zime u Turskoj, ali i da doživi najubjedljiviji poraz (prve dvije izgubio 1:2).

Šćepović se driblinzima oslobodio svojih čuvara, što mu je otvorilo prostor na 18 metara od gola, uslijedio je odmjeren i precizan udarac u sami ćošak protivničkog gola - 1:0.

Isti igrač imao je odličnu priliku da duplira prednost prije odlaska na odmor. Igrao se 35. minut kada je golman Pohanga poslije "skraćenog kornera" kratko izbio loptu, pravo na nogu Šćepovića, ali je na gol liniji intervenisao Kim Von Il.

Kazna je brzo stigla.

Za samo četiri minuta Korejanci su potpuno preokrenuli rezultat. Igrači Partizana zaboravili su u 42. minutu Park Sung Hoa, koji je na desetak metara od gola majstorski primio loptu na grudi i snažnim udarcem "zakucao" je u mrežu.

Ubrzo je uslijedio novi šok za crno-bijele.

Go Mu Jul uspio je da u posljednjem minutu sudijske nadoknade pobjegne igračima Partizana i da plasira loptu pored Stojkovića - 1:2.

Srpski tim je nešto bolje ušao u drugih 45 minuta, ali osim prilike za Eliomara Silve, kada je u posljednjem momentu izblokiran, ništa značajnije se nije dogodilo ispred gola Pohanga.

Miloš Jojić morao je da napusti teren već poslije desetak minuta igre u nastavku. On je zbog prigovora dobio crveni karton s pravom zamjene. Umjesto njega na teren je ušao Pantić.

Konačan rezultat postavljen je u 86. minutu, Čo Čan Ho je iskoristio savršenu dubinsku loptu, izašao je sam ispred Stojkovića i rutinski ga savladao - 3:1.

Partizan u srijedu ima novu provjeru protiv Karpata iz Ukrajine.

PARTIZAN: Stojković , Miljković , Lazevski (od 46' Aškovski), Ivanov, Pauljević, Ilić, Smiljanić, Jojić (od 53' Pantić), Leo (od 63' A. Živković), Saša Marković (od 46′ Ninković), Šćepović (od 63' Mitrović).

Video pogledajte OVDJE.

(MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC