• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter čeka Paulinja, Kuzmanović "rezerva"

Dok se Kutinjo sprema za potpis ugovora sa Liverpulom, Inter uveliko sprema zamjenu. Prvi "pik" Paulinjo iz Korintijansa.

 Inter čeka Paulinja, Kuzmanović "rezerva"  Izvor: MONDO

Inter je pristao da za deset miliona evra, uz bonus od dva i po miliona u odnosu na broj nastupa i učinak u novom klubu, proda Kutinja Liverpulu ovog januara.

S obzirom na to da je u isto vrijeme potpisao samo veterana, 35-godišnjeg Tomaza Rokija, a da se izgleda ozbiljno povrijedio Gabi Mundigaji, vlasnik "nerazura" Masimo Morati primoran je da novac zarađen na Kutinju potroši na novog igrača.

Italijanski mediji pišu da je prvi Moratijev "pik" Paulinjo iz Korintijansa, a ako ne dođe do tog transfera, Inter će navodno "napasti" srpskog (eks?) reprezentativca Zdravka Kuzmanovića iz Štutgarta.

Ipak, Kuzmanovićev agent Marko Naletilić, demantovao je tu vijest, odnosno odbacio mogućnost da se vješti vezista pridruži Interu ili Laciju (koji ga takođe traži) prije juna ove godine.

"Sve su to laži. Ostaće u Štutgartu do juna. Nikad se nisam sreo ni sa kim iz ta dva kluba. Ljetos smo dobili konkretne ponude za njega iz Francuske i Engleske, tako da je trenutno daleko od Italije", rekao je agent italijanskim novinarima.

Zanimljivo, 24-godišnji Paulinjo, odnosno Žoze Paulo Bezea Masijel Žunior, igrao je u Litvaniji (VIljnusu) i Poljskoj (LSK Lođ) prije nego što se vratio u Brazil, pa preko nižerazrednog Bragantina stigao do slavnog Korintijansa. A, u crno-bijelom dresu od 2010. do danas počeo je da igra sjajno i na 154 utakmice postigao 35 golova kao polušpic.

Nedavno je sa Korintijansom osvojio FIFA svjetsko prvenstvo klubova, poslije pobjede nad Čelsijem u Tokiju.

Kuzmanović je profi karijeru počeo u Bazelu u kojem je igrao od 2005. do 2007. godine i tada ga je primijetila Fiorentina. U ljubičastom dresu nastupao je naredne dvije sezone, kada ga je kupio Štutgart. U bijelom dresu na "Merdeces Benc Areni", za tri i po sezone odigrao je 127 utakmica i postigao 22 gola.

Za reprezentaciju Srbije nastupao je 46 puta i postigao šest golova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC