• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermezović: Navijači, razumijevanje

Trener crno-bijelih kaže da je tražio jake protivnike na pripremama kako bi razigrao ekipu za proljećni dio šampionata.

 Vermezović: Navijači, razumijevanje  Izvor: MONDO

Tri test meča na pripremama u Antaliji - tri poraza Partizana (Cirih 1:2, Sevastopolj 1:2, Pohong 1:3). Jasno je da su crno-bijeli tek izašli iz fizičkog, napornijeg dijela priprema, ali kada navijači Partizana pročitaju vijesti iz Antalije nije im baš prijatno.

"Niko se ne osjeća lijepo kad se izgubi, ali kada znamo šta nam je cilj, onda je drugačije. Došli smo sa tim da razigramo ekipu, da se spremimo za našu ligu, za tih naših 15 'finala'... Svjesno smo ušli u rizik da igramo sa jakim protivnicima. Opredijelili smo se za teži put i nadam se da će navijači imati razumijevanja", rekao je trener crno-bijelih Vladimir Vermezović poslije poraza od korejskog kluba.

Vermezović smatra da Partizan u ovom meču nije zaslužio da bude poražen. Crno-bijeli su bili bolji u oba poluvremena, ali su ih sudijski previdi i greške u odbrani koštale.

"Korejanci su baš brzi, hitri, opasna su ekipa. U većem dijelu utakmice mi smo kontrolisali igru, imali smo i neke prilike i žao mi je što ih nismo realizovali. Imamo na raspolaganju samo dva napadača i oni moraju da dijele minutažu... Gol u prvom poluvremenu nas je presjekao. Sudija je pustio akciju, iako je bio ofsajd dva metra. Izgleda da moramo da se privikavamo i na takve situacije", primjetio je trener crno-bijelih.

Na golu Partizana je bio Vladimir Stojković prvi put poslije teške povrede u jesenjem dijelu sezone (u meču protiv ivanjičkog Javora početkom oktobra).

Vermezović kaže da je zadovoljan kako je Stojković branio i kako ulazi u formu. I vjeruje da će ekipa pružati bolje igre u narednim mečevima u Antaliji, kada ritam treninga opadne.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC