• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kažnjeni Konte, Bonući, Kjelini, Marota...

Trener Antonio Konte i defanzivac Leonardo Bonući kažnjeni su sa dvije utakmice suspenzije zbog burnih reakcija.

 Kažnjeni Konte, Bonući, Kjelini, Marota...  Izvor: MONDO

"To nije radio ni Žoze Murinjo", prokomentarisao je predsjednik Intera Masimo Morati burnu reakciju trenera Juventusa Antonija Kontea u pravcu sudije Marka Gide po završetku prvenstvene utakmice u kojoj je Đenova odnijela dva boda iz Torina (1:1).

Gida u finišu meča napucavanje Andreasa Grankvista samog sebe u ruku, a sve u kaznenom prostoru svoje Đenove, nije okarakterisao kao penal za Juventus, što je razbjesnilo najviše Kontea i Bonućija.

Nakon što je jurio Gidu po terenu, Konte je poslije utakmice rekao da je "kući otišao sa crnim mislima o namjerama sudije", a sve to izazvalo je talas negodovanja u italijanskom fudbalu. Mnogi klubovi kritikovali su članove Juventusa da su "arogantni".

Savez - nije imao milosti.

Konte i Bonući biće suspendovani sa naredne dvije utakmice, dok je povrijeđeni Đorđo Kjelini kažnjen sa jednom utakmicom neigranja zbog toga što je, iako van protokola sa teškom povredom, sišao sa tribina i jurio Gidu po terenu!?

Gida je odmah poslije odluke da ne dosudi penal dodijelio žuti karton najbučnijem na terenu Mirku Vučiniću, koji zbog toga automatski neće igrati u narednom kolu.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, kažnjen je i generalni direktor Bepe Marota zbog nekorektnih komentara na račun suđenja i javno iznjete "teorije zavjere" po kojoj se sve radi da Juve ne bi bio šampion. Marota neće smjeti da se bavi fudbalom do 18. februara. U tom periodu, Juventus će igrati protiv Kjeva i Fiorentine.

Pogledajte pa procjenite sami...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC