• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džajić i Čović: Zajedno, zbog Zvezde!

Do danas sukobljeni funkcioneri pružili jedan drugom ruku i poslije sjednice UO poručili: "Interes kluba je najvažniji".

 Džajić i Čović: Zajedno, zbog Zvezde!  Izvor: MONDO

Ruka ruci.

MONDO je iz svojih izvora u Crvenoj zvezdi saznao da je došlo do pomirenja između predsjednika Dragana Džajića i potpredsjednika Nebojše Čovića nedugo poslije početka sjednice Upravnog odbora kluba u ponedjeljak uveče. Tu informaciju brzo su i lično potvrdili.

Oko 20.45 zajedno su izašli pred novinare poslije sjednice Upravnog odbora. Jedan pored drugog stali su pred kamere, diktafone i fotoaparate, poručivši:

"Prevazišli smo sve probleme, idemo dalje i interes Crvene zvezde je iznad svih nas", rekao je Džajić, a Čović na to dodao:

"Probaćemo da radimo još jače".

Već tokom sjednice UO našem portalu jedan od čelnika crveno-bijelih potvrdio je da je tandem koji se burno razišao prošle srijede odlučio da zaboravi na sve nesuglasice iz prvih mjesec dana zajedničkog rada.

POGLEDAJTE FOTKE SA POČETKA SASTANKA

Informaciju da su se predsjednik i potpredsjednik pomirili novinarima je prvi javno potvrdio član Upravnog odbora Branko Kovačević po završetku sjednice, oko 20.30 časova.

Miodrag Zečević, generalni sekretar kluba, rekao je da tokom sjednice nije bilo priče o sukobu, ni "simboličnog pomirenja", a ni razgovora o Gaspromovoj finansijskoj injekciji.

Ni sportski direktor Zoran Stojadinović nije imao vijesti za novinare. Slučaj Milana Jovanovića, prvotimca otjeranog sa priprema, nije bio na dnevnom redu zbog želje rukovodstva da u utorak sjedne za sto sa trenerom Aleksandrom Jankovićem. Ekipa stiže u Beograd u ponedjeljak uveče.

Prvi put poslije svađe, Džajić i Čović sreli su se u ponedjeljak u prepodnevnim satima na stadionu, kada je svako došao na svoje radno mjesto, a već iste večeri nesuglasice su prevaziđene. Ono što bi trebalo očekivati do kraja sastanka koji je u toku je da bude dogovorena tačna strategija poslovanja kluba od koje ne bi smjelo da bude odstupanja, ni po Džajićevoj, ni po Čovićevoj volji.


Džajić se od srijede i dalje nije javno obraćao, dok je Čović prvo u saopštenju, a potom i prilikom gostovanja u emisiji "Utisak nedelje" na TV B92 nedvosmisleno potvrdio da je sukoba bilo i kao uzroke naveo više stvari. Prije svega Džajićev populizam i neslaganje po pitanju uvođenja Fonda.

Prije toga, spekulisalo se da je svađa buknula oko visine plate koja sljeduje novom igraču kluba Nikoli Petkoviću, kao i Čovićevom nezadovoljstvu tempom rada koji postižu Džajić i njegov prvi saradnik, generalni sekretar Miodrag Zečević.

U toku večeri moguće su i izjave čelnika kluba, ali je vjerovatnije da će javnost o detaljima sastanka biti obaviještena putem zvaničnog saopštenja.

Ostanite uz MONDO...

(J. T. - N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC