• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIJACA (JSL): I Lovre u Ašdodu?

Poslije Stefana Šćepovića i Goran Lovre bi iz Partizana mogao da ode u izraelski Ašdod. Crno-bijeli kupuju napadača.

 PIJACA (JSL): I Lovre u Ašdodu?  Izvor: MONDO

Još koji dan ostao je do zaključenja prelaznog roka. Sveukupna ekomonska situacija, ali i "mršavo" tržište uslovili su da i srpski klubovi budu malo aktivni na zimskoj pijaci.

Partizan je prodao Nemanju Tomića u Genčlerbirigli, Stefana Šćepovića u izraelski Ašdod, a tamo bi mogao i vezista Goran Lovre, koji se, baš kao i Šćepović, ove zime baš naputovao po svijetu ne bi li završio transfer.

Lovre je trebalo da od ove zime igra u Iranu, ali se cijeli posao izjalovio, pa se vratio među crno-bijele i krenuo sa ekipom na pripreme u Antaliju. Tamo je bio i Stefan Šćepović, ali je napadač, poslije nešto više od 24 sata provedenih sa ekipom, spakovao kofere i krenuo u Izrael.

Isto bi moglo da se dogodi i Lovreu.

Prema informacijama iz Antalije, Ašdod je zainteresovan da dovede i Lovrea, pa ne treba da bude iznenađenje ako njih dvojica nastave da budu saigrači, samo u drugom dresu.

Uporedo sa prodajom, Partizan, ipak, pokušava da dovede i napadača. Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković to potvrđuje, doduše, uvijeno.

"Istina je. Velika je vjerovatnoća da ćemo dovesti još jednog fudbalera, ali ne mogu da vam otkrijem na kojoj poziciji, niti o kome je riječ", izjavio je Tumbaković.

Što se tiče ostalih klubova, skoro pa "mrtvo more".

Iskusni vezista Jagodine Goran Gogić produžio je ugovor sa klubom do kraja ove godine. Sa Jagodincima trenira i vezista Filip Arsenijević, koji je ranije bio član ovog kluba i nije isključeno da će ostati.

Marko Adamović će plavi dres Spartaka zameniti za plavi dres Rada. Vezista, koji je fudbal učio u Partizanu, napustio je Spartak i od proljećnog dijela sezone biće dio ekipe sa Banjice.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC