• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sarajevo blizu rekordnog transfera?

Fudbalski klub Sarajevo poslao je na probu Samira Radovca u ruski Zenit koji bi trebao da preraste u rekordan transfer kluba sa Koševa.

 Sarajevo blizu rekordnog transfera? Izvor: MONDO

Jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera Bosne i Hercegovine i prvo ime omladinskog pogona bordo kluba Samir Radovac će u srijedu otputovavati u Antaliju na probni rad sa ekipom ruskog Zenita, gdje će ostati u narednih nekoliko nedjelja.

Prema tvrdnjama sarajevskih medija, Radovac će ukoliko uspije da zadovolji stručni štab ekipe iz Sankt Petersburga potpisati ugovor, koji bi ostvario rekordno obeštećenje za Sarajevo.

Bordo klub bi inkasirao više novca nego od transfera Ivana Sesara i Saida Husejinovića zajedno, jer osim odštete, klub zadržava pravo i na nadoknadu za treniranje.

Radovac je nedavno potpisao višegodišnji ugovor sa koševskim klubom.

Njegovi dosadašnji saigrači otputovali su u utorak u Međugorje, gdje će boraviti na pripremama narednih deset dana. Na pripreme bordo kluba otputovala su 24 fudbalera.

Tim sa Koševa planirao je da odigra tri pripremne utakmice u Hercegovini, protiv Branitelja 30. januara, Veleža 2. februara i Borca 6. februara. Sve će zavisiti od vremenskih uslova, jer u posljednje vrijeme često pada snijeg u Hercegovini.

Na pripreme su otputovali: Bandović, Abdihodžić, E. Plakalo, Torlak, Dupovac, Tatomirović, Šunjevarić, Todorović, Horton, Tadejević, Suljić, F. Handžić, Melunović, Mijušković, Čizmić, Zlatković, Čiva, Osmanagić, A. Plakalo, Čomor, Huseinbašić, Aganspahić, Hadžić, Džakmić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC