• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Zvezda pozajmljuje "Žuću" Čukaričkom

Desni bek Crvene zvezde Filip Stojković biće proslijeđen Čukaričkom na pozajmicu, saznaje MONDO.

 MONDO: Zvezda pozajmljuje "Žuću" Čukaričkom Izvor: MONDO

Umjesto kruševačkom Napretku, kako je prvobitno najavljeno, desni bek Crvene zvezde Filip Stojković biće do ljeta ustupljen na pozajmicu beogradskom Čukaričkom, gdje crveno-bijeli već imaju dvojicu igrača, braću Srniće.

Filip Stojković, mladi desni bek Crvene zvezde, poslije polusezone u Banatu iz Zrenjanina, neće biti proslijeđen kruševačkom Napretku.

Na sastanku između predsjednika crveno-bijelih Dragana Džajića i Stojkovićevog menadžera Stevana Mikovića u utorak nešto poslije podneva, saznaje MONDO, dogovoreno je da 20-godišnji Beograđanin ostane u svom gradu i do juna nastupa u dresu Čukaričkog.

On će se tako na Banovom Brdu pridružiti dvojici nekadašnjih saigrača iz Omladinske škole crveno-bijelih, braći Slavoljubu i Dragoljubu Srniću, koji su od ljetos u Čukaričkom i igraju redovno, svako na svojoj poziciji.

Stojković je jesenas odigrao 11 utakmica za Banat, ali mu to nije obezbijedilo mjesto među putnicima na prvi deo priprema u Antaliji, jer je trener Crvene zvezde Aleksandar Janković smatrao da samo oni koji su bili redovni i igrali dobro na pozajmicama, mogu da se bore za mjesto u prvom timu.

Kod prethodnog trenera Roberta Prosinečkog, Stojković je u sezoni 2011/12 zabilježio četiri nastupa, jedan u prvenstvu i tri u Kupu, ali nije uspio da se nametne u trenutku kada se povrijedio tadašnji kapiten Nikola Mikić. Prosinečki je češće koristio Marka Vešovića kao alternativu.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC