• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rafa, vrijeme je da odeš...

Navijači Čelsija pokrenuli internet peticiju za smjenu Rafaela Benizeta. Već prikupili preko 2.500 potpisa. Ni kladionice ne vjeruju u Španca.

  Rafa, vrijeme je da odeš... Izvor: MONDO

Od prvog dana od kako je Rafael Benitez preuzeo klupu Čelsija od Roberta Di Matea, navijači lodnoskog kluba su protiv Španca.

Do sada su prilično tiho, transparentima i uvredljivim skandiranjima, iskazivali bunt protiv odluke da uprava sa Stamford brižda angažuje trenera koji je svojevremeno, dok je bio menadžer Liverpula, loše govorio o Čelsiju i njegovim navijačima.

Pristalice "plavaca" smatraju da je došlo vrijeme da stvari uzmu u svoje ruke i riješe se Beniteza.

Navijači Čelsija pokrenuli su peticiju preko interneta za smjenu španskog stručnjaka. Tim povodom otvorena je specijalna stranica kojoj mogu da se priključe svi oni koji Benitezu žele da vide leđa.

Cilj je da se prikupi 2.500 potpisa koji će se proslijediti vlasniku Čelsija Romanu Abramoviču. Prema nezvaničnim informacijama broj potpisnika je već premašio potrebnu cifru.

Ni kladionice ne vjeruju da popularni Rafa može još dugo da ostane menadžer aktuelnog šampiona Evrope. Upravo je Španac prvi na listi trenera (ima najmanji koeficijent) od kojih se očekuje da uskoro dobiju otkaz.

Njemu na ruku ne idu ni rezultati koje ekipa postiže. Ne samo da nije unaprijedio igru, već ju je, mnogi smatraju, unazadio.

Benitez nije uspio da Čelsi dovede do titule na Svjetskom prvenstvu za klubove, u Premijer ligi prilično zaostaje za vodećim Mančester junajtedom, a u FA kupu Čelsi se mučio protiv trećeligaša Brentforda igravši u gostima samo 2:2, pa će prolaz u narednu rundu morati da izbori na svom stadionu.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC