• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Materaci: Baloteliju sam cijepao čarape

Marko Materaci prepričava da je Mario Baloteli dolazio na treninge Intera u opremi Milana, ali i odgovara Benitezu: "Ja lažov? Onda je on mršav".

  Materaci: Baloteliju sam cijepao čarape  Izvor: MONDO

Sada, kada je Mario Baloteli konačno ostvario dječački san i potpisao za "svoj" Milan, njegov bivši saigrač iz redova najvećeg Milanovog rivala - Intera, Marko Materaci, otkriva neke od detalja koji nesumljivo upućuju na to da je "Super Mario" od malena Milanista...

"Mario je konačno potpisao za klub za koji navija od kada je bio dječak", kaže Materaci, koji je igrao sa Balotelijem u Interu od 2006. do 2010. godine i dodao:

"Njegove boje su uvijek bile crvena i crna. Dolazio je na treninge Intera u čarapama Milana i ja sam mu ih odmah cijepao, pa je morao bos kući. Mario nije tako 'jak' kao što se čini, 'mekan' je, ali voli da se šali...", kaže Materaci za "Gazetu Delo Sport".

On tvrdi da je, uprkos čudnoj Balotelijevoj naravi, o kojoj se pisalo i pisalo tokom njegove dve i po sezone u Mančester Sitiju, Milanov trener Masimilijano Alegri dobio veliko pojačanje.

"Alegri je dobio izvanrednog napadača, on je nevjerovatan potencijal".

Ali... Kod Balotelija uvijek postoji ali.

"Imam čitav fond uspomena na njega. Ali i on se sjeća mene, doduše ne baš po lijepom", uputio je Materaci na njihov sukob poslije utakmice Lige šampiona iz sezone 2009/10, kada je na "Meaci" pobijeđena Barselona rezultatom 3:1.

Prema riječima mnogih očevidaca, a o tome je javno govorio nekada igrač Intera, a u to vrijeme as Barselone, Zlatan Ibrahimović, Materaci je tukao Balotelija u tunelu u trenutku opšteg delirijuma u Milanu. Kontroverzni Materaci, kojeg javnost pamti po čuvenom incidentu sa Zinedinom Zidanom u finalu Svjetskog prvenstva 2006. godine u Njemačkoj, tvrdi da tuče nije bilo već...

"Rekao sam mu da, ako bude ulazio u igru, i ne bude igrao onako kako zna, da ću morati da ga prebijem kasnije".

Šta se dogodilo? Žoze Murinjo je u drugom poluvremenu ubacio Balotelija, koji je odigrao toliko loše da je u večeri velike pobjede uspio da iznervira kompletan stadion. Navijači Intera su mu zviždali (kasnije ga i napali na klupskom parkingu), a Baloteli je dok su ostali slavili skinuo dres, bacio ga na zemlju i napustio teren gunđajući sebi u bradu.

Da li ga je Materaci zbog toga prebio?

"Trebalo je, ali nisam. Bili smo dobri poslije toga, ipak mi je on bio kao sin. Volim Marija. Kada je operisao meniskus kao klinac, bio sam cijelu noć pored njega u bolnici", demantovao je Materaci.

Inače, u Interu su poslije tog incidenta prelomili da ga više ne žele u klubu i prodali ga Sitiju, a Mario nije tugovao. Još dok je igrao za "nerazure" rugao se svojim navijačima time što je dolazio na utakmice Milana, u jednoj skrivenoj kameri, ne znajući da ga snimaju, obukao je Milanov dres, itd, itd.

A, Materaci? Nije propustio priliku da odgovori svom bivšem treneru iz Intera, sada menadžeru Rafaelu Benitezu, koji ga je optužio da "laže čim zine"!

"Ja, lažov?! Da, da... Ako sam ja lažov, on je onda mršav. Sve što mogu da kažem je da želim sreću navijačima Čelsija", rekao je Materaci.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC