• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Medo Kamara u Boltonu!

Fudbaler Partizana karijeru nastavlja u engleskom Čempionšipu, gdje će nastupati za Bolton.

  Medo Kamara u Boltonu!  Izvor: MONDO

Medo Kamara napušta Humsku i seli se na Ostrvu!

Prema najavama čelnika crno-bijelih reprezentativac Sijera Leonea trebalo je da bude jedno od većih pojačanja Partizana narednog fudbalskog proljeća. Ipak, niko nije mogao sa sigurnošću da tvrdi da će 25-godišnji vezni fudbaler ostati u Humskoj.

Pitanje njegovog odlaska iz Srbije bilo je otvoreno sve vrijeme, da bi nešto više od dva dana prije kraja prelaznog roka na adresu srpskog šampiona stigla zanimljiva ponuda iz "kolijevke fudbala".

Novi klub Kamare biće Bolton, član drugog ranga takmičenja u Englskoj!

Da odlazi iz kluba potvrdio je i sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković.

"Medo ide u Drugu lige Engleske. Dobio sam ponudu i proslijedio je klubu, kako bi se transfer lakše tehnički izveo", rekao je Tumbaković, a prenio "Sportski žurnal".

Kamara bi u srijedu trebalo da se vrati u Beograd, odakle će da produži za Englesku na ljekarske preglede. Ukoliko njih uspješno prođe potpisaće ugovor sa ekipom koja je trenutno na 16. mjestu u Čempionšipu.

Kamara je u Partizan stigao iz Helsinkija 2010. godine. U to vreme je predstavljao veliko pojačanje za crno-bijele, ali posljednje sezone nije bio na nivou koji se od njega očekuje. Često mu je zamjerano da se ne zalaže dovoljno na utakmicama, čak je i trener "parnog valjka" Vladimir Vermezović nekoliko puta ponovio u toku jeseni da Kamara u dresu Partizana ne pruža ni 30 odsto svojih mogućnosti.

Partizan na poziciji zadnjeg veznog u proljećnom dijelu Superlige može da računa na Milana Smiljanića, Darka Brašanca, Sašu Markovića i Gorana Lovrea. Međutim, u timu trenutno ima nekoliko univerzalaca koji takođe mogu da odigraju na toj poziciji.

Inače, Tumbaković je novinarima u Turskoj potvrdio da će Lovre i Ivan Ivanov sigurno ostati u Partizanu do ljeta.

Posljednjih godina i decenije više igrača Partizana igralo je u Engleskoj, među njima su Saša Ćurčić (sredinom devedesetih bio je zvijezda Boltona, Kristal Palasa i Aston Vile), Savo Milošević (Aston Vila), Radosav Petrović (Blekburn), Simon Vukčević (Blekburn), Stefan Savić (Mančester siti), Matija Nastasić (Mančester siti), Ivan Golac (Sautempton), Petar Borota (Čelsi)...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC