• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukić "agoniju" završio potpisom za PAOK

Poslije šest mjeseci bez ijedne utakmice za Partizan i rada odvojeno od ekipe, Zvonimir Vukić potpisao je za solunske crno-bijele, za "bratski" PAOK.

  Vukić "agoniju" završio potpisom za PAOK  Izvor: MONDO

"Ilegala" Zvonimira Vukića završena je ove srijede zamjenom beogradskog za solunski crno-bijeli dres.

Poslije trećeg boravka u Partizanu, ofanzivni vezista potpisao je jednoipogodišnji ugovor sa "bratskim" PAOK iz Soluna. Zrenjaninac u Solun odlazi kao slobodan igrač, jer mu je 1. januara istekao ugovor sa beogradskim timom.

"Veoma sam srećan što sam došao u PAOK, klub koji ima fantastične navijače. Znam da PAOK i Partizan imaju bratske odnose, nadam se da ću pružiti dobre partije kao što je to bilo prošle sezone u beogradskom klubu. Nadam se da će me navijači prihvatiti, pokušaću što prije da se adaptiram na novu ekipu", rekao je Vukić poslije promocije na stadionu trenutno drugoplasiranog tima grčkog prvenstva.

Tako je po Vukića završena šestomjesečna agonija, započeta dolaskom aktuelnog trenera Vladimira Vermezovića na čelo Partizana. Od letos, Vermezović i Vukić nisu mogli zajedno, pa je 33-godišnji bivši reprezentativac Jugoslavije udaljen iz prvog tima crno-bijelih i do danas je trenirao odvojeno.

On u sezoni 2012-13 nije odigrao nijedan jedini meč za Partizan, a sve poslije sezone u kojoj je na 30 mečeva postigao 17 pogodaka u svim takmičenjima.

Vukić je prvi put došao u Partizan iz Atletiko Madrida, u aprilu 2000. godine i odigrao naredne tri pune sezone, tokom kojih je postigao 52 gola na 108 mečeva u crno-bijelom. Tada ga je kupio Šahtjor iz Donjecka, a poslije kratke epizode u Portsmutu, pozajmljen je Partizanu na kraju sezone 2005/06 i odigrao je samo dve utakmice.

Vratio se u Šahtjor, gdje je igrao sve do 2008. godine, kada je potpisao za FK Moskva.

Treći put, za Partizan je potpisao 31. januara 2011. godine. Početak nije bio sjajan, s obzirom na dugu pauzu između rastanka sa Moskvom na zimu 2009. godine, ali je u sezoni 2011/12, Vukić bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač Partizana.

Za reprezentaciju nastupao je 26 puta i postigao šest pogodaka.

(V. S. - MONDO, foto: fcpaok.gr)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC