• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME:Partizan pobijedio, Šćepović u formi

Napadač crno-bijelih postigao jedini gol u prvom trijumfu šampiona Srbije na pripremama u Antaliji, nad Karpati Ljvovom 1:0.

 PRIPREME:Partizan pobijedio, Šćepović u formi Izvor: MONDO

Iako ekipa Vladimira Vermezovića nije uspjela da pobijedi u prve tri kontrolne utakmice, Marko Šćepović nagovijestio je sa dva gola da je u formi.

Pogađao je i pogađao dok Partizan konačno nije pobijedio.

U srijedu uveče pred crno-bijelima pao je Karpati Ljvov, a momenat odluke bio je Šćepovićev odličan udarac sa 18 metara u 32. minutu.

Meč je odigran na terenima hotela Maks rojal, a i prije i poslije gola prekidan je zbog nestanka struje na igralištu.

Duel je obilježila i nova povreda Vladimira Stojkovića, koji se zagrijavao za početak utakmice, ali nije istrčao na teren. Zamijenio ga je od početka Nikola Petrović.

Karpati su najveću priliku za izjednačenje propustili u 49. minutu, kada je Hudobjak istrčao sam pred Petrovića, ali i poslao loptu pored stative. Crno-bijeli su uzvratili već u sljedećem napadu, poslije centaršuta Silve iz kornera i udarca Ivanova glavom. Međutim, i Bugarin je šutirao pored gola.

Meč je trajao 86 minuta, a Miloš Jojić promašio je 60 sekundi ranije veliku priliku. Šutirao je sa oko 16 metara, a golman odlično odbranio.

Partizan će do kraja priprema u Antaliji odigrati još četiri utakmice, a prvi naredni test imaće 1. februara. Rival će mu biti austrijska Admira Vaker.

Partizan: Petrović, Marko Živković, Miljković, Ivanov, Aškovski, Smiljanić, Ilić (Knežević od 59′), Brašanac, Leo Silva (Jojić od 59′), Šćepović (Babić od 59′), Mitrović (Marković od 64′). Klupa: Živković, Stanković, Saša Marković, Jojić, Knežević, Babić.

(MONDO, foto: partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC