• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Sokolovi dobro krenuli u Crnoj Gori

Fudbaleri Slavije ostvarili su pobjedu u prvoj pripremnoj utakmici u Crnoj Gori, gdje su savladali tamošnjeg prvoligaša Dečić rezultatom 2:1.

 PRIPREME: Sokolovi dobro krenuli u Crnoj Gori Izvor: MONDO

Plavo-bijeli su stigli do prednosti već u šestoj minuti preko Zorana Kokota, dok su domaći izjednačili sa bijele tačke u 60. minutu. Pobjedu popularnim "sokolovima" donio je Nemanja Pušara osam minuta kasnije.

"Odigrali smo odličnu utakmicu, punu tempa i dinamike. Moji igrači su dali maksimum, a pobjeda dobija na težini ako se uzme u obzir činjenica da smo prije utakmice imali jake treninge. U prvom poluvremenu smo odigrali taktički perfektno, ne dozvolivši protivniku da uputi šut u okvir našeg gola. Svi igrači su dobili priliku da igraju i raduje me pozitivna atmosfera koja je evidentna ne samo na utakmici, nego i na treninzima. U Baru imamo odlične uslove i predstoji nam još dosta rada. Ali, najbitnije je da sve ide po planu", rekao je trener Slavije Milomir Šešlija, prenosi klupski zvanični sajt.

Slaviju u subotu očekuje nova provjera, protiv nikšićkog Čelika, koji je jesenas eliminisao banjalučki Borac u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

SLAVIJA: Dujković, Svitlica, Aleksić, S. Radovanović, Benović, Dudo, Perišić, Mamić, Rašević, Kokot, Dudic. Igrali su još: Tomović, Jovanović, Popović, Idrizović, Pušara, Radović, I. Radovanović, Urta, Ikonić, Govedarica. Trener: Milomir Šešlija.

(MONDO, foto: FK Slavija)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC