• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"The Sun": "Puklo" u svlačionici Čelsija

Benitez napao Terija, kapiten mu odgovorio pred svima. Da li je to kraj Rafe u Čelsiju?

 "The Sun": "Puklo" u svlačionici Čelsija  Izvor: MONDO

Pitanje je dana kada će se vlasnik Čelsija Roman Abramovič zahvaliti "privremenom" menadžeru Rafaelu Benitezu.

"Plavci" ove sezone bilježe rezultate ispod renomea kluba, a opšte je mišljenje da je smjena Roberta di Matea u novembru i postavljanje Španca za trenera bila velika greška bogatog Rusa.

Da je situacija daleko od idealne i da su promjene neophodne, potvrđuje pisanje britanskog tabloida "The San". "Puklo" je i u svlačionici Čelsija i to na relaciji Rafa Benitez - Džon Teri.

List navodi da je španski stručnjak poslije poraza od Njukasla 2:3 (2. februara) napao u svlačionici Terija optuživši ga da je glavni krivac za poraz od "svraka". Po mišljenju Beniteza, kapiten je bio kriv za dva gola - prvi i treći, koji je i odlučio pobjednika.

Teri je, navodno, teško primio kritiku, ali nije ostao dužan. Uzvratio je oštrim riječima pred saigračima i članovima stručnog štaba. I drugi fudbaleri ostali su u čudu, jer do sada nije bila praksa da menadžeri krive pojedince za neuspjeh.

Izvor "Sana" kaže da je Benizet bio bijesan poslije poraza od Njukasla i da nije zadovoljan kako Teri igra u posljednje vrijeme.

"Džon ne igra po Rafinoj želji, ali je on svjestan mu je potrebno vrijeme poslije tri mjeseca pauze", rekao je neimenovani izvor.

Teri je dugo bio odsutan zbog povrede ligamenata koljena, a utakmica protiv Njukasla mu je bila prva cijela koju je odigrao od povratka na teren.

Možda je ovo bio i posljednji pokušaj Beniteza da nešto promijeni, jer titula je daleko, praktično nedostižna (vodeći Mančester junajted ima 16 bodova prednosti). U FA kupu Čelsi se muči sa Brentford i danas ima popravi na Stamford Bridžu, dok takmičenje u Ligi Evrope sigurno ne može da zadovolji apetite navijača i čelnika kluba koji su se prošlog maja radovali prvoj evropskoj tituli.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC