• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Dva gola Lazovića, dva crvena

Zvezda pobijedila Petrolul na pripremama u Antaliji 3:2. Dva gola Darka Lazovića i jedan Ognjena Mudrinskog. "Pocrvenili" Petković i Milivojević.

 PRIPREME: Dva gola Lazovića, dva crvena Izvor: MONDO

Crvena zvezda je, sudeći prema igrama i rezultatima na pripremama u Antaliji, spremna za nastavak proljećnog dijela sezone u srpskom prgvenstvu i jurnjavu za Partizanom.

U jakom sastavu, vjerovatno onom koji će trener Aleksandar Janković izvesti u prvom meču u nastavku sezone protiv Javora, Zvezda je savladala rumunski Petrolul 3:2, golovima Darka Lazovića u prvom poluvremenu i Ognjena Mudrinskog u drugom.

Zvezda je vodila 3:0, ali je Petrolul smanjio i imao nekoliko šansi za izjednačenje.

Zanimljivo, igrači Zvezde opet su "crvenili". U kratkom periodu, najprije je Nikola Petković dobio crveni zbog prekršaja u 16 metara, a potom i Luka Milivojević zbog dva preoštra starta.

Osam "i po" pobjeda Crvene zvezde na pripremama u Antaliji. Crveno-bijeli su izgubili samo jednu utakmicu (protiv danskog Esbejrga 1:2), a ostale su pobijedili. Uključujući onu protiv Šahtjora B, koja je trajala samo jedno poluvrijeme (2:0). Otud i ovo osam i po pobjeda.

Zvezda je meč počela u ovom sastavu Bajković, Mikić, Spajić, Pantić, Petković (od 65' Mladenović), Milijaš, Milivojević (od 68' Garido), Lazović, Kasalica, Savićević (od 60. minuta Kadu), Mudrinski.

Apsolutna dominacija Zvezde u prvih 45 minuta, krunisana golovima Lazovića, a moglo je da bude još golova u mreži rumunskog tima.

Zvezda je priprijetila već u 5. minutu, kada je Nenad Milijaš glavom šutirao, poslije kornera Lazovića, a golman Bornesku odbranio.

U 16. minutu bilo je 1:0 za Zvezdu. Dupli pas Ognjena Mudrinskog i Lazovića za rezultat je imao gol veziste crveno-bijelih.

Desetak minuta kasnije opet je Lazović pogodio u metu. Zvezdaši su napravili visok presing, oduzeli su loptu rivalu, a Lazović je sa šest, sedam metara pogodio pod prečku.

Petrolul je u finišu poluvremena ostao sa igračem manje na terenu, jer je jedan igrač zbog prigovora dobio drugi žuti katrton. Ipak, sudije su dozvolile rumunskoj ekipi da u nastavku igra sa 11 fudbalera.

Desetak minuta poslije starta drugo poluvremena 3:0 za Zvezdu. Opet je u gol-akciji učestvovao Lazović, koji je dodao do Kasalice, a loptu je poslije centaršuta reprezentativca Crne Gore, Mudrinski klizećim startom ubacio u mrežu.

U 65. minutu Petrolul je smanjio iz penala, koji je skrivio Nikola Petković (isključen pa ga je zamijenio Filip Mladenović), a u 68. minutu zbog preoštrih startova crveni je dobio i Luka Milivojević (umjesto njega je u igru ušao Garido).

Petrolul je potom (73. minut) smanjio na 2:3, kada je napadač rumunske ekipe izdržao duel sa Urošem Spajićem i potom je matirao Bajkovića. Petrolul se potom osokolio, "jurio" je izjednačenje, a u dva navrata odlično je intervenisao Bajković.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC