• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tumba: Dugo tražimo "lijek" za Markovića

Sportski direktor Partizana zamolio medije da ne unose nemir u ekipu i rekao da je mladi napadač boravio u Engleskoj uz dozvolu kluba.

 Tumba: Dugo tražimo "lijek" za Markovića  Izvor: MONDO

Nedavni boravak Lazara Markovića na Ostrvu ima veze isključivo sa povredom prepona, koju reprezentativac Srbije vuče već godinu dana, rekao je za "Sportski žurnal" Ljubiša Tumbaković.

Sportski direktor crno-bijelih najavio je i mogućnost novog odlaska brzonogog napadača u Englesku, konkretno u Votford, na terapije.

"Informacije koje je Lazar doneo iz Engleske su krajnje čudne. Zbog težine slučaja razmišljamo da otputuje tamo na više dana, možda čak i na tri nedjelje, kako bi u kontinuitetu išao na terapije i u potpunosti se oporavio. To su preporuke ljekara, a klub će odlučiti da li da ga pošalje tamo, ili da nastavi liječenje u Beogradu".

Tumbaković za "Žurnal" objašnjava da je Marković dva i po mjeseca išao na razne preglede i kod brojnih specijalista, da je bio i u Nemačkoj, ali da ništa od toga nije dalo željeni rezultat.

Popularni Markec ne priča za medije o svojoj situaciji, samo se preko Twittera oglasio porukom da "ljudi pišu da sam potpisao za Čelsi, a ne znaju ni gdje sam bio, ni šta sam radio".

Tumbaković "ne može da zna" kuda se sve Lazar kretao po Engleskoj, jer nije bio tamo sa njim. Ipak...

"To da je potpisao za Čelsi su novinarske insinuacije. Zamolio bih medije da takvim pisanjem ne unose nemir u ekipu".

Prve spekulacije o transferu Partizanovog supertalenta na Stamford Bridž pojavile su se u maju 2012. godine, uz napomenu da će ostati u Humskoj do juna 2013.

U međuvremenu je u štampi objavljeno i da je Marković prodat agenciji izraelskog menadžera Pinija Zahavija za sedam miliona evra, tako da je crno-bijelima, praktično, svejedno u kojem klubu će Čačanin nastaviti karijeru i koliko će ga taj klub platiti.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC