• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko od ljeta "milioner"?

Borusija se priprema za odlazak Levandovskog i želi napadača Mančester sitija, pod uslovom da se uklopi u postojeću finansijsku strukturu.

 Džeko od ljeta "milioner"?  Izvor: MONDO

Edin Džeko (26) u posljednje vrijeme se ustalio u startnoj postavi "građana", ali to nije odagnalo sumnje u njegovu svijetlu budućnost na Etihadu.

Opsjednut Mariom Balotelijem, Roberto Manćini je loše tretirao reprezentativca Bosne i Hercegovine, koji se od "gol mašine" sa početka karijere u Mančester sitiju, pretvorio u "super izmjenu", kakva je u Junajtedu Ćićarito Ernandez.

Zato bi Džeko po završetku sezone mogao da zatraži transfer, a sve su češći napisi o njegovom povratku u Bundesligu, gdje je sa Volfsburgom bio i šampion (2009) i najbolji strelac (2010).

Destinacija bi u tom slučaju bio Dortmund, koji će se gotovo sigurno rastati sa svojom "udarnom iglom", Robertom Levandovskim.

Borusija bi za Džeka platila oko 20 miliona funti, ali bi ovaj morao da pristane na niža primanja od onih koje ima u Sitiju.

"Ko želi da dođe u Borusiju, mora da pristane na naše uslove i prilagodi se postojećoj finansijskoj strukturi. Onda će vidjeti šta je zabava", rekao je trener "milionera" Jirgen Klop.

Džeko je u prvih 19 kola Premijer lige postigao šest pogodaka, a potom još toliko u sedam mečeva, od kojih je na šest bio starter.

On je 2011. doveden iz Volfsburga za 27 miliona funti.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC