• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milijaš: Vukane, još da rasteš da budeš Dejo

Kapiten Zvezde o talentovanom Vukanu Savićeviću, porazu od austrijskog niželigaša Pašinga, predstojećoj "generalci" sa Šahtjorom...

 Milijaš: Vukane, još da rasteš da budeš Dejo  Izvor: MONDO

Zvezda ima novog Savićevića, pišu beogradski mediji o talentovanom Vukanu Savićeviću, stavljajući mladom momku možda i preveliko breme.

Dejan "Dejo" Savićević ili "Genije" kako su ga zvali u Italiji je, sigurno, jedan od najboljih fudbalera koji je igrao za Crvenu zvezdu. Njegov 27 godina mlađi prezimenjak tek će početi da pravi prve korake u crveno-bijelom dresu, a zna se koliko je samo Zvezdin dres veliki teret za svakog igrača. A kamoli da se već sad prave parelele sa Savićevićem "seniorom".

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš bio je upitan baš o Vukanu i o tome da li je beogradski tim na putu da dobije "novog Savićevića".

"On je za mene još samo Vukan. Tek kada odigra narednu polusezonu i postigne deset golova, onda može da bude Savićević. Mora da zasluži prije toga", rekao je Milijaš.

Iako je to rekao uz osmjeh, jasno je da kapiten Zvezde prije svega cijeni talentovanog fudbalera, ali isto tako zna da bi mu prevelika i preuranjena hvala više odmogla nego pomogla.

Zvezda je na pripremama u Antaliji pretrpila dva poraza. Onaj od danskog Esbjerga (1:2) još bi mogao i da se "zaboravi", ali debakl od austrijskog niželigaša Pašinga (0:3) teško. Dobra strana medalje je što se taj poraz dogodio na pripremama.

"Iako je reč o trećeligašu Pašing je dobar tim. Već je izvjesno da su se plasirali u viši rang, u njihovim redovima igraju mladi igrači iz nekih od najboljih klubova Evrope i kale se u austrijskoj ekipi. Sa druge strane i mi smo nastupili sa kombinovanim timom, i najvažnije je bilo da igrači napune noge, dobro se istrče i skupe 90 minuta. Poraz sigurno nikome od nas da ne prija, ali smatram da nema razloga za zabrinutost", kaže Milijaš.

Posljednji meč na pripremama u Antaliji, Zvezda će odigrati protiv Šahtjora, učesnika Lige šampiona. Apsolutno prava provjera pred nastavak šampionata i jurnjave za Partizanom.

"Za nas je to veoma važan meč, jer nam za sedam dana počinje prvenstvo, i duel sa Šahtjorom za nas će biti generalna proba. U svakom slučaju, imamo priliku da se prikažemo u dobrom svijetlu, ne možemo ništa da izgubimo, samo možemo da dobijemo", rekao je Milijaš.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC