• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Nigerijci prete Francuzima

Fudbalski savez Nigerije tužiće Olimpik iz Marseja ukoliko defanzivac Taje Taivo ne dobije dozvolu da nastupi na Olimpijadi.

 I Nigerijci prete Francuzima Izvor: MONDO

Problemi Fudbalskog saveza Srbije sa francuskim prvoligašem Nantom, koji odbija da pusti na Olimpijske igre Stefana Babovića i Filipa Đorđevića, stigli su i Nigerijce.

Fudbalska organizacija te zemlje zapretila je da će tužiti Olimpik iz Marseja ukoliko defanzivac Taje Taivo ne dobije dozvolu da otputuje u Kinu.

"Pošto je FIFA odlučila da klubovi moraju da puste fudbalere do 23 godine starosti, poslali smo Olimpiku dva pisma. Nadamo se da će na kraju pristati da sarađuju, međutim, možda će FIFA morati da se umeša. Ne znam kako smeju da pomisle da nekom uskrate mogućnost predstavljanja svoje zemlje na Olimpijadi", rekao je portparol nigerijskog saveza Ademola Olađire.

Taivo želi da nastupi na Igrama, a ulogu posrednika u pregovorima sa Marsejom - za sada bezuspešno - igra njegov menadžer Majkl Koker.

"Olimpik neće da pristane da ga pusti. Razumem njihovu poziciju, ali igraču je ovo verovatno jedina šansa u karijeri da zaigra na OI", kaže Koker.

Taivo je trenutno jedini igrač koji nedostaje u trening kampu Nigerijaca u Južnoj Koreji.

Olimpik će u vreme olimpijskog turnira igrati prvi meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv norveškog Brana ili letonskog Ventspilsa.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC