• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zeman uzdržan, ne poznaje Kiprane

Zdenjek Zeman ne poznaje Kiprane. Dragoljub Bekvalac smatra da Voša ima šanse protiv Hapoela, Rajevac hvali Okukin tim.

 Zeman uzdržan, ne poznaje Kiprane  Izvor: MONDO

Nakon žreba za drugo pretkolo Kupa UEFA trener Crvene zvezde Zdenjek Zeman bio je uzdržan, strateg Vojvodine Dragoljub Bekvalac umereni optimista, a šef struke Borca Milovan ulogu favorita prepustio je rivalu.

"Ne mogu previše da pričam o Apoelu, jer nemam podatke o ekipi iz Nikozije. Biću mnogo odredjeniji kada budemo obavili detaljnu analizu protivnika. Vremena ima dovoljno i siguran sam da ćemo se dobro spremiti za taj dvomeč", kratak je bio Zeman.

Za razliku od trenera koji se nije odredio prema rivalu, tim menadžer Crvene zvezde Bratislav Živković rekao je da je zadovoljan ishodom žreba.

"Moramo da budemo zadovoljni žrebom. Dobra stvar je i što ćemo revanš igrati kod kuće. Trenutno ne znamo mnogo o timu iz Nikozije, ali imamo svojih ljudi na Kipru, pa ćemo se brzo informisati", rekao je Živković.

Sportski direktor Goran Bunjevčević je ukazao da crveno-beli moraju da budu svesni da u duelima sa timom iz Nikozije neće imati lak posao.

"Izvukli smo iskusnu ekipu, a nema unapred dobijenih duela. Zvezdin tim je mlad i tek u evropskim utakmicama treba da pokaže koliko vredi. Kipar u poslednje vreme mnogo ulaže u fudbal. Očekujem otvorene duele i maksimalno zalaganje naših fudbalera kako bismo obezbedili plasman u prvo kolo Kupa UEFA", rekao je Bunjevčević.

Dragoljub Bekvalac ocenio je da je Hapoel iz Tel Aviva protivnik kojeg Voša može da eliminiše.

"Mogli smo da prodjemo i bolje, ali i gore, tako da nisam nezadovoljan. Dobili smo kvalitetnog protivnika, ali imamo realne šanse za prolaz. Učinićemo sve da to i učinimo", poručio je Bekvalac

Rajevac smatra da je Lokomotiva iz Sofije favorit u duelu sa čačanskim "zebrama",

"Lokomotiva je prošle sezone igrala izvanredno, do pred sam kraj bili su prvi na tabeli bugarskog prvenstva. Imaju veliki budžet, predvodi ih naš trener Dragomir Okuka i na papiru su sigurno favoriti", rekao je Rajevac.

On je, takodje, istakao da je Borac napravio veliki uspeh samim plasmanom u drugo pretkolo Kupa UEFA.

"Nećemo se, ipak, zaustaviti. Pokušaćemo da prodjemo u narednu rundu i ostvarimo sjajan rezultat i za klub i za srpski fudbal. Lokomotiva jeste favorit, ali utakmica je jedno, a papir drugo. Mi smo takodje, iako tek pravimo igru, dobro počeli sezonu i odigrali dve dobre utakmice", zaključio je Rajevac.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC