• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zajem za sedam dana, Sikimić preskače Inter

Karel Zajem uspešno se oporavlja nakon operacije prepona. Milovan Sikimić propušta Inter. Grobari najavljuju podršku bez politike.

 Zajem za sedam dana, Sikimić preskače Inter Izvor: MONDO

Vezista Partizana Karel Zajem uspešno se oporavlja nakon operacije prepona. Tunišanin je počeo sa individualnim treninzima i laganim trčkaranjem, a njegovo uključivanje u normalan trenažni proces očekuje se za sedam do deset dana.

Osim na Zajema, Slaviša Jokanović za revanš protiv Intera iz Bakua (prvi meč 1:1) neće moći da računa ni na Milovana Sikimića. Štoper Partizana takodje je trenirao po posebnom režimu i na polovini treninga napustio je teren Zemunela, nakon čega je postalo jasno da neće biti spreman za sredu i gostovanje šampiona Azerbejdžana u Humskoj 1

Grobari: Podrška bez politike



Kada je u pitanju revanš utakmica sa Interom, navijači Partizana najavljuju besprekorno navijanje.

"Bićemo mirni i pokazaćemo kako se navija. Nećemo uraditi ništa što bi moglo da ugrozi naš Partizan i nanese mu štetu", tvrdi Predrag Simić, poznatiji kao Sima Srbija, jedan od vodja Grobara.

Iz UEFA mašu kažiprstom i upozoravaju da bi Partizan mogao da bude eliminisan iz evropskih takmičenja u slučaju da njegovi navijači izozovu incidente ili nastave da petljaju politiku i sport.

"Svi znaju šta mislimo, ali ovog puta moraćemo da se uzdržimo od skandiranja koja bi mogla da budu pogrešno protumačena. Uhvatili su nas na zub tumačeći podršku našim ljudima kao krivično delo. Uveravam javnost da u sredu neće biti političkih niti bilo kojih drugih pesama, transparenata ili poruka koje nisu dozvoljene", poručuje Simić u izjavi "Sportskom žurnalu".

Petrović precrtan

Prelazni rok, bar što se tiče dovodjenja igrača, završen je u Partizanu. Crno-beli su odustali od angažovanja nekadašnjeg fudbalera kulskog Hajduka i ruskog Šinjika, Aleksandra Petrovića. Levokrilni vezista prethodne tri sedmice proveo je na probi u Partizanu, prošao je i pripreme u Švajcarskoj, ali nije uspeo da se izbori za ugovor.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC