• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibišević: Srušićemo mit o jakoj odbrani Grka!

Napadač Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević uvjeren da će "zmajevi" uknjižiti tri boda u petak protiv Grčke u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu.

 Ibišević: Srušićemo mit o jakoj odbrani Grka! Izvor: MONDO

Centarfor Štutgarta sigurno će igrati u vrhu napada "zmajeva" na zeničkom "Bilinom polju", a uprkos važnosti susreta, rekao je da se reprezentativci BiH pripremaju kao i za bilo koju drugu utakmicu.

Tradicija je na strani grčke selekcije, koja je u dosadašnjih šest međusobnih dvoboja slavila na četiri, dok su dva završena neriješenim rezultatom.

Gol razlika je u korist Grka 11:2, ali Ibišević u tome ne vidi nikakav problem.

"Uvjeren sam da možemo do pobjede, bez obzira što prijašnji rezultati idu njima u prilog. Vjerujem da možemo srušiti mit o snažnoj grčkoj odbrani", naglasio je napadač "zmajeva", koji su posljednji trening odradili u četvrtak u Hrasnici uz bakljadu navijača.

OVDJE pročitajte šta je na pres konferenciji rekao selektor BiH Safet Sušić, a koja su razmišljanja pred utakmicu njegovog kolege sa grčke klupe Fernanda Santosa, možete da pročitate OVDJE.

Utakmica BiH - Grčka na rasporedu je u petak u 20.45 (TV BHT 1), a nakon četiri kola obje reprezentacije dijele prvo mjesto u G grupi sa po deset bodova. Slovačka je treća sa sedam, Litvanija četvrta sa četiri, Letonija peta s tri, a Lihtenštajn posljednji bez bodova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC