• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napredak: Novinari, za lože mora da se plati!

Deo uprave Napretka najavio novinarima da će ubuduće morati da zakupljuju mesta u ložama po ceni od 100 evra. Drugi deo uprave protiv te odluke.

 Napredak: Novinari, za lože mora da se plati!  Izvor: MONDO

U kruševačkom Napretku se nešto čudno dešava, postoje neslaganja u upravi fudbalskog kluba, a ceh će izgledati platiti novinari.

Tokom prijateljske utakmice Napretka i crnogorskog Lovćena, prenosi "Sportski žurnal", direktor kruševačkog kluba Goran Damjanović saopštio je novinarima da je "to poslednji susret koji gledaju iz loža" i dodao: "Ova mesta će se ubuduće prodavati po komeracijalnim cenama, pa ukoliko želite tu da ostanete morate da platite po 100 evra!".

Novinari koji godinama prate Napredak, naravno, pobunili su se zbog ovakvog stava čelnika klouba, pa su zatražili objašnjenje od zamenika predsednika kluba Momčila Dubnjaka, koji im je odgovorio: "Na sednice Upravnog odbora ne idem dok je dotični gospodin Damjanović u klubu, a Dragiša Ilić na mestu sportskog direktora!".

Da li je reč o nekom dubljem sukobu u upravi Napretka ili o trenutnom "kratkom spoju" teško je reći. Uglavnom, novinari će od svojih urednika morati da traže povišice, osim ako ne uspe inicijativa jednog od klupskih čelnika Dragoljuba Stefanovića-Gedže da bude promenjena, kako kaže, "sramna odluka" o tome da novinari plaćaju 100 evra za mesto u loži.

Nadamo se da je ova odluka dela uprave Napretka trenutna i izazvana velikim vrućinama u Srbiji.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC