• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bekvalac: Dačina čestitka - najdraža

Dragoljub Bekvalac tvrdi da je najlepšu čestitku za prolaz Vojvodine u 2. kolo kvalifikacija za Kup UEFA dobio od povređenog zeta Danila Ikodinovića.

 Bekvalac: Dačina čestitka - najdraža Izvor: MONDO

Dragoljub Bekvalac ostvario je trijumf sa ekipom Vojvodine u Azerbejdžanu u kvalifikacijama za Kup UEFA, a najdražu čestitku za taj uspeh primio je od svog zeta Danila Ikodinovića.

"Dobio sam mnogo čestitki za prolaz u narednu rundu, ali najdraža je stigla iz novosadskog kliničkog centra. Dača me je zvao odmah posle utakmice da mi čestita na prolazu. Tu čestitku pamtiću dok sam živ", izjavio je za "Alo" Dragoljub Bekvalac.

On je rekao da su prognoze u vezi Ikodinovićevog stanja optimistične, posle teške nesreće koja se dogodila krajem juna, kao i da se srpski vaterpolista oseća bolje nakon premeštaja sa odeljenja intenzivne nege u apartman Kliničkog centra u Novom Sadu.
Posete su dozvoljene samo članovima najuže porodice, jer još uvek postoji opasnost od infekcije.

"Prognoze za desnu ruku su takođe optimistične, ali moramo da budemo oprezni sa posetama. Ja sam trenutno nešto prehlađen, pa nisam išao kod njega da mu slučajno ne prenesem neki virus. Nataša je svaki dan sa njim, a mi ostali ga zovemo telefonom i lepo ćaskamo", tvrdi Ikodinovićev tast.

Bekvalac dodaje da je Danilo posle svega što je preživeo poslednjih mesec i po dana dobro rapoložen, što raduje ne samo njegovu porodicu, nego i armiju njegovih fanova.

"Dača se ponaša kao da se ništa nije desilo! Ponovo je onaj stari, pun duha, vedrine. Pokazao je još jednom svu jačinu karaktera. Svaka mu čast. Lekari nam kažu da se polako priseća i nesreće i lečenja. Samo polako, oporaviće se naš Dača u potpunosti", dodaje Bekvalac.

Fudbalski stručnjak tvrdi da posle lepih vesti sada sa više pažnje može da se posveti svom osnovnom zanimanju - treniranju fudbalera Vojvodine.

"Dobro sam raspoložen ovih dana. Dača se oseća mnogo bolje i konačno je i definitivno van životne opasnosti. To je veliko olakšanje za celu našu porodicu, konačno možemo malo da skrenemo misli i da se posvetimo svojim poslovima. Dobro je, a biće i bolje", završio je Bekvalac.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC