• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koroman: Kapitenska traka mi je oduzeta, jer mnogo pričam

Mnogo sam pričao, davao neprimerene izjave, pa mi je oduzeta kapitenska traka, govori Ognjen Koroman.

 Koroman: Kapitenska traka mi je oduzeta, jer mnogo pričam Izvor: MONDO

Ognjen Koroman je, bez dileme, bio medijski najeksponiraniji fudbaler Crvene zvezde ovog leta. Uglavnom, svojom krivicom ili željom.

Zbog nediscipline mu je oduzeta kapitenska traka tokom priprema i dodeljena je Nenadu Milijašu. U razgovoru za klupski sajt, Koroman otkriva zašto je ostao bez trake na dresu.

"Kapitenska traka mi je oduzeta zbog neprimerenih izjava u novinama. To je stav kluba i ja ga poštujem. Nema nikakvih sukoba. Milijaš će biti pravi kapiten, jer je dobar momak, sjajan lider i odličan fudbaler. Možda je i bolje tako, jer sam ja velika prznica, a on je mnogo smireniji", kaže Koroman.

U mnogo smirenijem tonu, nego što je pričao tokom priprema, Koroman sada kaže da se nada da će se pakleni rad koji je nametnuo trener Zdenjek Zeman isplatiti i dati dobre rezultate.

Loše rezultate i igre u pripremama, Koroman objašnjava upravo napornim radom i "teškim nogama", ali obećava da će biti bolje.

"Mi igrači sa iskustvom u Zvezdi trudimo se da novajlijama objasnimo kolika je odgovornost na svima nama i šta se sve očekuje od nas. Otišlo je dosta standardnih prvotimaca, ali smo sigurni da ova ekipa kada je kompletna može dobro da igra. Trebaće nam možda malo vremena da se uigramo, ali će dobra igra sigurno doći kada krenu prave utakmice", uveren je Koroman.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC