• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bundžija Pepe izbačen iz ekipe

Trener Reala Žoze Murinjo nije uvrstio ime portugalskog defanzivca ni u protokol utakmice sa Malagom.

 Bundžija Pepe izbačen iz ekipe Izvor: MONDO

Odluka da podrži golmana Ikera Kasiljasa i javno kritikuje trenera Žozea Murinja zbog lošeg odnosa prema legendi kluba koštala je Pepea mjesta i među rezervama.

Iako je u prethodnom periodu u prvenstvenim mečevima bio neizostavan član startne postave Reala, Portugalcu je odlukom zemljaka sa klupe naloženo da meč sa Malagom (srijeda, 21.30) prati sa tribina.

Sukob Pepea i Murinja posljednji je u nizu dokaza da svlačionica "kraljevskog kluba" puca po šavovima u nedjeljama uoči potpuno izvjesnog odlaska trofejnog trenera.

Štaviše, predsjednik Florentino Perez naredio je početkom sedmice da se strasti stišaju još desetak dana, bar do madridskog derbija u finalu Kupa Kralja. Ta utakmica biće odigrana narednog petka.

Španski list "Marka" ekskluzivno je u petak otkrio da Pepea zbog oštre kritike trenerovih izjava očekuje i sankcija kluba.

"Rukovodstvo Reala spremno je počne istragu o tome da li je komentar portugalskog defanzivca bio prekršaj klupske politike. Stoga bi uskoro mogao da bude pokrenut i disciplinski postupak protiv njega", otkrivaju madridski novinari.

Žoze Murinjo odavno je sveo komunikaciju sa većinom igrača na minimum. Javna je "tajna" da su mu vjerni još samo golman Dijego Lopez i vezisti Luka Modrić i Mikael Esijen.

Prije nego što je odlučio da Pepea izostavi iz postave, poslao mu je preko medija poruku da dobro zna koji je njegov problem. I da se zove Rafael Varan.

Do rastanka šefa stručnog štaba i najvećeg kluba na svijetu preostalo je da Kristijano Ronaldo i saigrači odigraju još četiri prvenstvene utakmice (Malaga, Espanjol, Sosijedad, Osasuna) i navedeni meč za pehar državnog Kupa.

Naravno, odavno je jasno da će Barselona preuzeti najljućem rivalu šampionsku titulu. Katalonci četiri kola prije kraja imaju 11 bodova prednosti.

(MONDO, foto: Beta/AP/Frank Augstein)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC