• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radovanović: Livaja mi je bio kao brat

Srpski reprezentativac šokiran reakcijom saigrača iz Atalante koji ga je prije dva dana na treningu udario pesnicom u glavu.

 Radovanović: Livaja mi je bio kao brat Izvor: MONDO

Srpskog fudbalera Ivana Radovanovića na treningu Atalante u utorak saigrač Marko Livaja udario je žestoko u lice. Klub je zbog tog incidenta suspendovao Hrvata.

"Poslije jednog duela, on mi se unio u lice. Kada sam pokušao da se odmaknem i okrenem, pesnicom me je pogodio u vilicu. Sreća da sam bio okrenut, jer da me je udario u nos, sigurno bi ga polomio", rekao je Radovanović.

Uprava Atalante odlučila je i da Livaju na kraju sezone vrati u Inter, iako je prvobitno dogovorena pozajmica na 18 mjeseci.

"Ne znam šta mu se dogodilo. Meni zaista nije bitno da li je neko Srbin, Hrvat ili neke treće nacionalnosti. Prihvatio sam ga kao najrođenijeg, vozio na treninge i vraćao kući, iako živim na potpuno drugom kraju grada. Pričao sam mu i savjetovao ga da smiri narav, da pokuša da sve to pretoči u pozitivnu energiju i da se fokusira na teren, jer što se fudbalskih kvaliteta tiče, zaista je fantastičan, ali karakterno i ljudski je očigledno ispod svakog kriterijuma", izjavio je srpski fudbaler.

On je dodao da ga više od udarca zaboljelo to što se u prethodnom periodu prema 19-godišnjem Hrvatu ponašao kao stariji brat.

"Nisam mogao da vjerujem kada sam ga vidio da mi se smije, dok sam krvavog lica išao u ambulantu. Stvarno sam se razočarao. Takvim osobama nije mjesto u fudbalu", zaključio je Radovanović.

(Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC