• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćiro i "Pjesnici" ispali u Drugu ligu

Ekipa Zagreba koju vodi Ćiro Blažević poražena na svom terenu 2:0 od direktnog rivala u borbi za opstanak, Cibalije i oprostila se od Prve lige.

 Ćiro i "Pjesnici" ispali u Drugu ligu Izvor: MONDO

“Trener svih strenera” Miroslav Ćiro Blažević nije uspio u pokušaju da spasi Zagreb i održi ga u elitnom društvu. Umjesto toga popularni “pjesnici” će u drugu ligu, prvi put od raspada bivše Jugoslavije i osnivanja prve hrvatske lige.

Zanimljivo je da je upravo Zagreb jedini klub koji je osim Dinama i Hajduka osvajao šampionsku titulu u Hrvatskoj, bilo je to 2002. godine, kada je za njih igrao Ivica Olić.

Od preuzimanja ekipe Zagreba Blažević je iz kola u kolo uporno ponavljao da će Zagreb izboriti opstanak, ali poslije današnjeg poraza od Cibalije mora da prizna neuspjeh.

Zagreb je poražen na svom stadionu od Cibalije 2:0 čime je ostao i bez teoretske šanse da izbori opstanak.

Nada Zagrepčana da mogu do pobjede trajala je do 75. minuta kada je isključen Kolinger, a nedugo zatim Cibalia je sa bijele tačke povela. Samo par minuta kasnije gosti su zabili za 2:0 i stavili tačku na ovu utakmicu i nanijeli Zagrebu 19. poraz ove sezone.

Sa 24 boda, odnosno sedam manje od ekipa iznad zone ispadanje Zagreb je dva kola prije kraja postao prvi putnik u niži rang. Veliku borbu za opstanak nastaviće upravo Cibalia, Inter Zaprešić i Zadar, a dva od ova tri kluba napustiće prvu hrvatsku ligu .

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC