• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar konačno Barsin?

Novinari lista "Mundo Deportivo" otkrili da će najveći brazilski talenat sljedeće sezone zaigrati za Barselonu, uprkos ogromnoj želji Reala.

 Nejmar konačno Barsin? Izvor: MONDO

Sudeći prema pisanju lista"Mundo Deportivo", Barselona je ugovorila dolazak perspektivnog Brazilca Nejmara (21), za 50 miliona evra.

Zvijezda Santosa navodno će biti predstavljen kao igrač Barse poslije Kupa konferederacija, koji će biti održan u njegovoj domovini od 15. do 30. juna.

Isti izvor otkrio je i da je Nejmar odbio značajno veću ponudu Reala, izrazivši nedvosmislenu želju da se preseli na Nou Kamp.

Štaviše, španski listovi "Marka" i "Sport" iznose da su Madriđani bili spremni da za njegovo dovođenje izdvoje i 100 miliona evra! Ipak, on neće među "kraljeviće".

"Predsjednik Reala Florentino Perez bio je spreman da Nejmaru ponudi platu koja bi ga učinila drugim najplaćeniji igračem u klubu, iza Kristijana Ronalda. Takođe je htio i da mu omogući 70 odsto ukupne zarade od artikala sa njegovim imenom i likom", piše "Sport".

"Marka" otkriva kompleksnost Brazilčevog aktuelnog ugovora.

"Njegov klub, Santos, vlasnik je deset odsto. 'Grupo Sonda' 40 odsto, a Nejmarov otac 'drži' 50 odsto ugovora. Utisak je da će očevo mišljenje biti presudno", konstatuje list.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC