• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sukob čelnika Vojvodine i Hajduka u Pazovi

Generalni sekretar Novosađana Radisav Rabrenović izjavio da ga je predsjednik Kuljana udario ispred Kuće fudbala, što ovaj oštro demantuje.

 Sukob čelnika Vojvodine i Hajduka u Pazovi Izvor: MONDO

Ispred Kuće fudbala Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi došlo je do fizičkog obračuna.

Radisav Rabrenović, generalni sekretar Vojvodine izjavio je da ga je predsjednik Hajduka iz Kule Zoran Osmajić udario pesnicom u glavu.

"Po odlasku iz Kuće fudbala, gdje sam imao kraći sastanak sa Milenkom Đurđevićem, predsjednikom Donjeg Srema, na parkingu ispred zgrade na mene je nasrnuo Zvonko Osmajić. Pri tome, uz prijetnje da će mi pobiti potomstvo, udario me je pesnicom u glavu", rekao je za "Sportski žurnal" Rabrenović.

On je dodao da je teži incident spriječen zahvaljujući tome što su prisutni bili osim Đorđevića i direktori Donjeg Srema i Hajduka, Dragan Despotović i Dragan Tadić.

"Ne znam šta je pozadina, to je poznato samo Osmajiću, kojeg sam, inače, sreo samo nekoliko puta u životu i nikakve nesporazume do sada nismo imali. Pošto postoje svjedoci, a očekujem da su incident registrovale i sigurnosne kamere, iskoristiću pravo da zaštitu potražim od državnih organa i zakona ove zemlje. Sve je utoliko gore što se to dogodilo u objektu FS Srbije", dodao je generalni sekretar novosadskog superligaša.

Zoran Osmajić, predsjednik Hajduka, iznenadio se kad je čuo da je Radisav Rabrenović objavio da ga je napao u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

"Sramotna laž! To je izjava van pameti", rekao je Osmajić i dodao da jeste bilo povišenih tonova, ali ne i fizičkog obračuna.

"Vidjeli smo se u prolazu. Rabrenović mi je dobacio 'nisam ti zaboravio ono iz Kule'. Mislim da je mislio na incident koji se dogodio pred jednu utakmicu Hajduka i Vojvodine. Odgovorio sam mu, istina grubo, ali nisam ga udario. Zar takvog čovjeka da moja ruka dodirne?!"

Osmajić, međutim, ne krije netrpeljivost prema Rabrenoviću.

"Čudi me da ga Butorović trpi u klubu. Rabrenović samo šteti Vojvodini, narušava joj ugled. Ide okolo i opanjkava ljude. Eto, sad i mene.. Kaže da sam ga udario? Neka pokaže modrice, pa da svi vide govori li istinu", rekao je predsjednik Kuljana.

(MONDO, foto: MN Press, fkhajduk.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC